Places logo
Menu

Turkse supermarkt Onur scoort hoog in Venlo

Turkse supermarkt Onur scoort hoog in Venlo

Venlo is een belangrijke stad in ondernemend Nederland en daarbuiten. De regio werd meerdere keren uitgeroepen tot logistieke hotspot van Europa en heeft het op een na grootste tuinbouwgebied van Nederland. De mensen in Venlo houden van aanpakken en samenwerken en er heerst een winnaarsmentaliteit. Deze woorden van Venloverwelkomt beloven veel goeds. Telefoonboek.nl nam de bedrijven in Venlo daarom eens onder de loep.

Volgens de beoordelingen op Telefoonboek.nl is Onur Supermarket het best beoordeelde bedrijf. Er is ook gekeken naar de overige zaken die tot de top vijf van de best beoordeelde bedrijven in Venlo behoren.

Rating

Als logistieke hotspot van Europa beschikt Venlo over veel bedrijven. Het is voor bedrijven belangrijk om zich online en offline goed te presenteren. Steeds meer mensen zoeken een bedrijf namelijk eerst online op en maken op basis daarvan een aankoopbeslissing. Uit onderzoek van BrightLocal blijkt bijvoorbeeld dat maar liefst 91% van de consumenten op basis van reviews bepalen of een organisatie te vertrouwen is ja of nee.

Telefoonboek.nl heeft een top vijf van best beoordeelde bedrijven in Venlo opgesteld op basis van ratings. Op Telefoonboek.nl kunnen bezoekers een rating toekennen aan het gezochte telefoonnummer. Hierbij kunnen zij de algemene indruk, de service en de prijs/kwaliteitsverhouding van het bedrijf beoordelen. Een bedrijf moet minimaal tien van deze unieke beoordelingen hebben ontvangen om in aanmerking te komen voor deze lijst.

Venlo

In Venlo kunnen mensen voor boodschappen het beste terecht bij Onur Supermarket. De Turkse supermarkt wordt namelijk als beste beoordeeld. Met 49 unieke beoordelingen krijgen zij gemiddeld een 10. De supermarkt scoort op alle vlakken erg goed. Voor zowel de algemene indruk, service en prijs/kwaliteit verhouding ontvangt de winkel een 10.

Op de tweede plaats staat Kapsalon Gaby van der Made, zij ontvangt een 9,9 op basis van 37 beoordelingen. De sieradenwinkel Leo Luccini staat op de derde plek. De winkel krijgt een 9,6 op basis van 28 beoordelingen. Op de vierde plek staat de kapsalon Peter Croonen Coiffeur. De haarverzorger krijgt een 9,4 op basis van 27 beoordelingen.

Autoliefhebbers kunnen in Venlo goed terecht bij M&K auto's. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en gebruikte auto's. Het bedrijf ontvangt een 9,4 op basis van 25 beoordelingen.

Top vijf best beoordeelde bedrijven volgens Telefoonboek.nl

  1. Onur Supermarket Gemiddelde beoordeling: 10
  2. Kapsalon Gaby van der Made Gemiddelde beoordeling: 9.9
  3. Leo Luccini Gemiddelde beoordeling: 9.6
  4. Peter Croonen Coiffeur Gemiddelde beoordeling: 9.4
  5. M&K auto's Gemiddelde beoordeling: 9,4

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!