Places logo
Menu

To do’s in maart: interessante evenementen voor ondernemers

To do’s in maart: interessante evenementen voor ondernemers

De winterse maanden januari en februari zijn voor sommigen mensen niet de gezelligste maanden. Het is koud, donker en de zomer duurt nog lang. Gelukkig is maart in aantocht en is er meer licht, duren de dagen weer wat langer en is het begin van de lente in zicht! In maart zijn er weer genoeg dingen te doen. Wij hebben een aantal evenementen voor je opgezocht die wellicht voor jou als ondernemer interessant zijn.

3 t/m 5 maart - Carnaval

Op veel verschillende plekken in Nederland staat het weekend van 3 maart in het teken van carnaval. Carnaval is van oorsprong een katholiek feest, hiermee werd het begin van het 'vasten' gevierd. Tegenwoordig wordt carnaval door velen gevierd middels een optocht met veel pracht en praal waarbij iedereen verkleed is in de leukste carnavalskleding.

Locatie: Noord-Brabant, Limburg, regio Arnhem/Nijmegen, Achterhoek, Twente, delen van West-Friesland, Zuid-Beveland

7 t/m 10 maart - Amsterdam Fashion Week Studio

Amsterdam Fashion Week Studio is een nieuw concept van styliste Danie Bles. Tijdens het evenement staat niet alleen mode centraal maar ook fotografie, kunst en design. Amsterdam Fashion week wordt jaarlijks in september georganiseerd op één centrale showlocatie. Deze maart-editie zal zich richten op een brede programmering.

Locatie: het Compagnietheater zal als verzamelpunt functioneren

8 maart - Internationale Vrouwendag

Tijden Internationale Vrouwendag is er aandacht voor verschillende vrouwenthema's zoals economische zelfstandigheid, huiselijk geweld, emancipatie en participatie. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd door vrouwengroepen, politieke partijen en andere organisaties. Dit jaar is het thema 'heldinnen'. Welke vrouw uit de Nederlandse geschiedenis is jouw heldin?

Locatie: internationaal

11 t/m 16 maart - Nationale Week van Zorg & Welzijn

Gedurende deze weken openen honderden zorg- en welzijnsorganisaties hun deuren om aan Nederland te laten zien wat werken in zorg en welzijn is. Geïnteresseerden kunnen meedoen aan Meet & Greets, inspiratiemiddagen of speeddates om werkgevers, loopbaancoaches en onderwijsinstellingen te ontmoeten. Angela Groothuizen is ambassadeur van de Week van Zorg en Welzijn.

Locatie: Nederland

11 t/m 15 maart - ISH Frankfurt 2019

ISH is 's werelds grootste vakbeurs op het gebied van sanitair, verwarming, energie, klimaat- en installatietechniek en hernieuwbare energieën. De beurs wordt elke twee jaar georganiseerd en trekt elke editie ruim 2.400 bedrijven.

Locatie: Messe Frankfurt

Verschillende data - Kamer Van Koophandel

De Kamer van Koophandel organiseert regelmatig evenementen en seminars voor ondernemers. Zoals 'een eigen bedrijf starten', hier worden de belangrijkste zaken rondom het starten van je bedrijf besproken. De volgende onderwerpen komen aanbod: inzicht in eigenschappen van een ondernemer, voordelen van ondernemingsplan, tips voor marketing en marktonderzoek. Zit je als ondernemer met een prangende vraag die je graag met anderen zou willen bespreken? Dan is de seminar 'Durf te vragen, ondernemersvraagstukken' wellicht wat voor jou. Tijdens deze seminar denken andere ondernemers mee aan oplossingen voor jouw vraagstuk.

Locatie: verschillende plekken Nederland

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!