Places logo
Menu

Laat u inspireren deze zomer: deze evenementen zijn interessant voor ondernemers

Laat u inspireren deze zomer: deze evenementen zijn interessant voor ondernemers

De zomermaanden zijn het ideale moment om uw vakkennis als ondernemer bij te spijkeren en te reflecteren op de afgelopen maanden. Waar liggen nog valkuilen en hoe gaat u hiermee om? Wat moet er veranderen om na de zomer nog efficiënter te werk te gaan? Deze kennis kunt u verkrijgen door het volgen van cursussen, maar u kunt ook een evenement bijwonen voor ondernemers. Op zo"n evenement worden verschillende trainingssessies aangeboden, heeft u de kans om te netwerken met andere ondernemers en kunt u luisteren naar inspirerende sprekers. Places Nieuws maakte een overzicht van evenementen, gericht op ondernemers, die u deze zomer niet mag missen.

1. De Nederlandse Nationale Netwerkdag - 22 juni

Jaarlijks wordt de Nederlandse Nationale Netwerkdag (NNND) georganiseerd voor studenten, ondernemers en andere belangstellenden. Het concept "netwerken" staat de gehele dag centraal en omtrent dit onderwerp worden verschillende sessies gegeven. Zo leert u over het belang van netwerken, hoe u dit effectief toepast en is er ruimte om uw netwerkvaardigheden te professionaliseren met andere ondernemers. Deze editie vindt plaats in Tilburg, Eindhoven, Utrecht, Amersfoort en "s Hertogenbosch.

2. KvK Startersdag - 30 juni 2018

Voor ondernemers die hulp nodig hebben bij het opstarten van een eigen bedrijf, het schrijven van een ondernemingsplan of tegen andere uitdagingen aanlopen die het ondernemerschap met zich meebrengt biedt de Startersdag van de Kamer van Koophandel uitkomst. Deze editie wordt georganiseerd in Rotterdam, Urmond en Zwolle, maar geïnteresseerden kunnen ook online deelnemen aan de verschillende sessies. Meer informatie? Afgelopen maart vond de vorige editie plaats, hier schreven wij een artikel over.

3. De Ondernemers Show - 3 juli 2018

Dit evenement wordt in samenwerking met RTL Z georganiseerd in Amsterdam. Masterclasses in onder andere geluk, brand advocacy en positionering maken onderdeel uit van het programma. Onder de sprekers zijn een aantal bekende namen, namelijk de cabaretier Guido Weijers, RTL presentatrice Merel Westrik en de CEO van AFAS Software Bas van der Veldt. Het belooft een avond te worden vol inspiratie, kennis en humor.

Naast deze grootschalige evenementen vinden er bijna dagelijks evenementen plaats die wat kleiner van omvang zijn, maar daarom niet minder interessant. Bedrijven als KPN en de Rabobank verzorgen verschillende trainingen en workshops voor (beginnende) ondernemers. Een aantal van deze evenementen kunt u zelfs gratis bijwonen. Kortom, genoeg mogelijkheden om inspiratie op te doen deze zomer!

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!