Places logo
Menu

Nieuwe podcast voor eventplanners: De Meeting Room

Nieuwe podcast voor eventplanners: De Meeting Room

Eventplanners kunnen voor inspiratie nu gebruik maken van een nieuwe podcast: De Meeting Room. Deze podcast is speciaal voor iedereen die zakelijke evenementen organiseert.

Meer diepgang

De podcast is een initiatief van EventGoodies, een inspiratieplatform voor de zakelijke evenementenbranche. Eerder kwam het platform al met blogs, later werden dit vlogs en nu dus de eerste podcast. Met de podcast wil het platform eventplanners inspireren met succesverhalen van evenementen. Eventgoodies is van mening dat de gesprekken meer achtergrondinformatie en diepgang geven over een bepaald onderwerp.

Duurzaamheid, innovatie en event-beleving

De podcasts zullen zich in eerste instantie richten op events die zich focussen op duurzaamheid, innovatie of event-beleving. ''In de blogs en vlogs zoom ik meestal in op producten of diensten. In de podcasts wil ik wat meer uitzoomen en algemenere succesverhalen delen'', zo zegt Samira Salman, oprichtster van EventGoodies. Duurzaamheid zal bijvoorbeeld een belangrijk thema worden omdat dit de oprichtster naar eigen zeggen simpelweg ''aan het hart gaat''.

De eerste aflevering

De eerste aflevering van De Meeting Room is een interview met Linda Kerkhoven, mede-organisator van het succesvolle Locatietour. Waarom met haar? ''Als ik met iemand veel gesprekken heb gehad over evenementen, dan is het wel met haar. Logischerwijs wou ik daarom de eerste aflevering met haar doen'', aldus Salman.

In het interview wordt onder andere gesproken over de succesfactoren van Locatietour. Het evenement kenmerkt zich door succes en loyale bezoekers. Wat is het geheim hierachter?

Uit kunt de nieuwe podcast hier luisteren.

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!