Places logo
Menu

Theaters in Overijssel en Zeeland het slechtst bereikbaar

Theaters in Overijssel en Zeeland het slechtst bereikbaar

Voor een bezoek aan een voorstelling, musical of toneelstuk kunt u terecht bij verschillende theaters. Om een plekje te reserveren is het fijn om vooraf contact op te nemen. Hoewel het meestal mogelijk is om online te reserveren zijn er nog genoeg mensen, vooral ouderen, die dit telefonisch willen doen. Maar zijn de theaters telefonisch nog goed bereikbaar? Telefoonboek.nl zocht het uit.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek staan 237 telefoonnummers geregistreerd in de categorie 'Theater'. Deze nummers worden in het bestand opgenomen als 'slecht bereikbaar' wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit was bij 13 theaters het geval, hetgeen neerkomt op 5,5% van de gevallen. Dat betekent dat 94,5% van de telefoonnummers weinig tot geen vermeldingen van telefonische onbereikbaarheid krijgen.

Provincie

Wanneer er gekeken wordt naar de bereikbaarheid van theaters per provincie valt op dat Overijssel en Zeeland het hoogste percentage slecht bereikbare theaters heeft. Daar was 20% niet goed bereikbaar. Groningen, Flevoland, Friesland, Drenthe, Limburg, Utrecht komen als beste uit het onderzoek, daar zijn geen theaters gevonden met drie of meer gemiste oproepen.

Verschillende cijfers

De meeste theaters komen goed uit het onderzoek, vindt Dirk Lentjes, manager van Places Antwoordservice: "Ondanks alle digitale ontwikkelingen is het fijn dat bezoekers nog de mogelijkheid hebben om telefonisch contact op te nemen met de theaters. Met name voor de ouderen is het prettig dat zij een reservering of vraag telefonisch kunnen doorgeven. Voor theaters in Overijssel en Zeeland is er wat betreft telefonische bereikbaarheid nog ruimte voor verbetering."

Percentage slecht bereikbaar per provincie

Overijssel: 20%

Zeeland: 20%

Noord-Brabant: 11,5%

Zuid-Holland: 7,9%

Gelderland: 3,6%

Noord-Holland: 1,9%

Groningen, Flevoland, Friesland, Drenthe, Limburg, Utrecht: 0%

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!