Places logo
Menu

Start uw bedrijf met behulp van Places Antwoordservice

Start uw bedrijf met behulp van Places Antwoordservice

U heeft besloten om een eigen bedrijf te beginnen. Er moet een businessplan geschreven worden, u gaat op zoek naar huisvesting, u moet ingeschreven worden bij de Kamer van Koophandel, vergunningen en administraties moeten geregeld worden en uiteindelijk wilt u dan een zo groot mogelijk klantenbestand opbouwen. Een goede telefonische bereikbaarheid speelt een grote rol in het opbouwen van dit klantenbestand. Uit onderzoek is echter gebleven dat twee op de drie bedrijven slecht bereikbaar zijn. Hiermee lopen ondernemers structureel klanten mis. Als startende ondernemer kunt u hier direct op inspelen en uw kansen vergroten. Hoe? Places.nl vertelt u meer in deze blog.

Het belang van een eerste telefoongesprek en goede telefonische bereikbaarheid

Stel, u wilt advies inwinnen over het interieur van uw nieuwe winkel en u neemt telefonisch contact op met bedrijf A. Zij kunnen u daar bij helpen. Er wordt niet opgenomen. U probeert het nog een tweede keer, maar er wordt weer niet opgenomen. De kans is groot dat u besluit om bedrijf B te bellen. Bedrijf B neemt direct op. Bedrijf A is dan gelijk een potentiële klant kwijt en de professionele uitstraling wordt er door deze telefonische onbereikbaarheid niet beter op. Een telefoongesprek is dus vaak het eerste contactmoment dat u heeft met uw potentiële klant. Als beginnende ondernemer wilt ook u deze telefoontjes niet missen! Het is dus belangrijk om bewust aandacht te besteden aan de invulling van uw telefonische bereikbaarheid.

De oplossing: een antwoordservice

U kunt extra personeel aannemen om de telefoontjes op te vangen. Dit is echter een dure investering. Ook kunt u gebruik maken van een voicemail. Maar dit is erg onpersoonlijk. Een antwoordservice biedt hier de oplossing. Hierdoor wordt de beller altijd vriendelijk en professioneel te woord gestaan, kunt u rustig verder gaan met uw klant in de winkel en kunt u op een later tijdstip ingaan op de vraag van de beller die door middel van een boodschap voor u is achter gelaten. Een zeer effectieve en betaalbare oplossing!

Places Antwoordservice

Places Antwoordservice biedt u de kans om van een antwoordservice dienst gebruik te maken en uw kansen te vergroten. Zo bent u altijd bereikbaar. Een getrainde medewerker neemt voor u de telefoon aan op een professionele wijze en via een script dat u zelf opstelt. Hierdoor vergroot u niet alleen uw service, maar belangrijker: u loopt geen potentiële klanten mis! Met Places Antwoordservice is uw bedrijf namelijk 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch bereikbaar. Hoe het werkt? Zodra u niet opneemt wordt de telefoon direct doorgeschakeld naar een van onze medewerkers en neemt voor u de telefoon aan. Een samenvatting van het gesprek wordt genoteerd samen met de contactgegevens van de beller. Hierdoor kunt u op een rustig moment contact opnemen en de vraag van de betreffende persoon beantwoorden of het gewenste advies geven. Mis dus nooit meer telefoontjes met Places Antwoordservice en werk direct aan uw klantenbestand!

Bel voor een voorbeeldgesprek en een geheel gratis proefperiode van 30 dagen!

Bent u geïnteresseerd geraakt? Probeer dan nu de Places Antwoordservice 30 dagen geheel gratis! Deze proefperiode stopt automatisch. Ook kunt u op ieder moment van de dag bellen naar 024-2031007 voor een voorbeeldgesprek en ervaren hoe wij voor u te werk gaan. Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met de Antwoordservice advieslijn via024-3506953 en vraag naar de mogelijkheden die Places Antwoordservice, als voordeligste antwoordservice van Nederland, biedt voor uw bedrijf. Wij staan u graag te woord!

Ja, ik wil meer weten over Places Antwoordservice

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!