Places logo
Menu

Samen zorgen voor een betere toekomst

Samen zorgen voor een betere toekomst

Tegenwoordig is het niet alleen belangrijk om een goed financieel beleid te hebben om het voortbestaan van uw bedrijf te garanderen. Het is een goed idee om uw bedrijfsrendement te combineren met de bescherming van het milieu met behulp van het benutten van de talenten en interesses van uw medewerkers. Zo kan u bijdragen aan de stabiliteit van de samenleving waarin u functioneert.

Milieuvriendelijk ondernemen wordt beloond

Zuiniger omgaan met water en energie is maar een klein deel van milieuvriendelijk ondernemen. Het scheiden van afval binnen uw bedrijf, medewerkers die carpoolen, zuiniger printen en op milieuvriendelijk papier, het gebruik van spaarlampen etc. helpen allemaal mee aan een beter en schoner (bedrijfs)leven.

Milieuvriendelijk en dus duurzaam ondernemen is niet alleen besparen, maar ook het implementeren van milieuzorgen in al uw bedrijfsactiviteiten. U kunt het implementeren in nieuwe producten, bijvoorbeeld het verminderen van het benodigde materiaal of dat het materiaal gereycled kan worden. Deze implementatie en anderen kunt u hier vinden. Een beter milieu draagt ook bij aan het welzijn van uw medewerkers en het welzijn van de maatschappij.

U bent al hartstikke goed bezig

Zonder dat u het zich misschien realiseert, neemt u onbewust al deel aan duurzame activiteiten. Dit kunt u ook uitbreiden, bijvoorbeeld door minder afval te produceren. Dit kan door pakken koffiemelk te gebruiken in plaats van kleine kuipjes, geen kleine suikerzakjes meer te gebruiken, maar ook grote pakken etc. Bijna alles wat in kleine pakjes komt, kan besteld worden in grote pakken. Zo kunnen kleine veranderingen op den duur groot bijdragen aan een duurzamer bedrijf.

Niet alleen is het al belonend, wetend dat u mee helpt aan een beter milieu, maar er is ook zoiets als het gouden keurmerk van Green Key. Dit laat zien dat u echt bewust bezig bent met het zo duurzaam mogelijk maken van uw bedrijf. Omnivents heeft in 2010 het gouden keurmerk gekregen, omdat ze bij al haar activiteiten zo goed mogelijk met het milieu omgaat. Niet alleen Omnivents, maar ook u kunt nu het gouden keurmerk ontvangen van Green Key. Kom nu in actie en help mee aan een betere toekomst!

Ook interessant

Gratis adviesgesprek?We bellen je terug!

Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je telefoonnummer in en wij nemen vrijblijvend contact met je op!

callme callme
Kies datum/tijdJe wordt momenteel gebeld op:


Toets 1 om in verbinding te komen met ons.
Wij hopen je goed van dienst te zijn! Bedankt voor je aanvraag
Je wordt rond gebeld op:

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!