Places logo
Menu

Mobiele website Telefoonboek.nl verhoogt gemak

Mobiele website Telefoonboek.nl verhoogt gemak

Telefoonboek.nl, de grootste Nederlandse website voor personen en bedrijfsgegevens, heeft vandaag een nieuwe mobiele website gelanceerd. De vernieuwde website moet het voor mobiele bezoekers nog makkelijker maken om onderweg adresgegevens van personen en bedrijven op te zoeken. Vernieuwde mobiele website Telefoonboek.nl

1,6 miljoen bezoekers mobiele website

Elke maand gebruiken ruim 5,5 miljoen mensen het netwerk van Telefoonboek.nl voor het opzoeken van het telefoonnummer, adresgegevens of de openingstijden van Nederlandse bedrijven. Eén op de drie bezoekers bezoekt de site vanaf een mobiele telefoon of tablet. Het meest wordt mobiel gezocht naar kappers, tandartsen, taxi's, restaurants en fietsenmakers.

Verbeterde functionaliteit en snelheid

De mobiele website van Telefoonboek.nl heeft een grote metamorfose ondergaan. Niet alleen is de website in een nieuw jasje gestoken, ook is het gebruiksgemak aanzienlijk verhoogd. Zo schaalt de website automatisch mee met de afmeting van het scherm, kunnen recente zoekopdrachten bekeken worden en zijn er sneltoetsen voor veel gezochte categorieën toegevoegd. Hiermee ziet u met een druk op de knop een overzicht van bijvoorbeeld restaurants, hotels of ziekenhuizen in de directe omgeving. Ook is de website overzichtelijker en nog beter leesbaar.

Uitgebreide bedrijfsinformatie helpt bij het vinden van het juiste bedrijf

In ruim 65% van alle zoekopdrachten wordt er gezocht naar een bedrijf. Daarom hebben bedrijven meer ruimte gekregen om hun bedrijf te presenteren. Informatie over het bedrijf wordt overzichtelijker getoond, en bedrijven kunnen onder andere foto's en video's toevoegen. Zo is het voor bezoekers makkelijker om het juiste bedrijf te selecteren. Het was al langer mogelijk om met één druk op de knop contact op te nemen met het bedrijf, iets dat bij bijna een kwart van alle zoekopdrachten gebeurd.

Grote groei mobiel gebruik

Dat steeds meer zoekopdrachten via een smartphone of tablet uitgevoerd worden, bleek al uit een infographic gemaakt door Telefoonboek eerder dit jaar. Waar bij de lancering van de eerste mobiele website van Telefoonboek.nl in 2007 nog slechts 0,01 procent van al het verkeer vanaf een mobiel apparaat kwam, wordt verwacht dat in 2014 ruim de helft van alle zoekopdrachten via een smartphone of tablet zullen gaan.

Niet alleen is de website in een nieuw jasje gestoken, ook is het gebruiksgemak aanzienlijk verhoogd.Peter Davelaar, Portal Manager Telefoonboek.nl
Over TelefoonboekMet 5,5 miljoen bezoekers per maand is Telefoonboek een van de grootste websites van Nederland met bedrijfsinformatie. Het netwerk van Telefoonboek bestaat uit Telefoonboek.nl, Openingstijden.com en diverse applicaties, en bevat gegevens van ruim 1,3 miljoen Nederlandse bedrijven. Ondernemers kunnen zelf hun bedrijfsgegevens aanpassen en aanvullen en hiermee hun lokale vindbaarheid vergroten. In de periode mei tot en met december 2012 hebben ruim 19.000 bedrijven hun gegevens ingevuld of aangepast. Telefoonboek is opgericht in 2004 en bestaat uit ongeveer 20 medewerkers.
Ontdek Places Websites

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!