Places logo
Menu

TaxiLux Fietsen best beoordeelde bedrijf van Utrecht

TaxiLux Fietsen best beoordeelde bedrijf van Utrecht

Utrecht is een zeer centrale stad gelegen in Nederland en wordt door de Europese Unie gekwalificeerd als meest competitieve regio van Europa. Dit betekent dat er veel bedrijven zijn gevestigd in Utrecht die allemaal de beste willen zijn in hun vak. Maar welk bedrijf is dat? Volgens de beoordelingen op Telefoonboek.nl is dat TaxiLux uit Utrecht. Ook keek Telefoonboek.nl naar overige bedrijven die tot de top vijf van best beoordeelde bedrijven in Utrecht behoren.

Ratings

Het wordt steeds vaker benadrukt dat tevreden klanten ambassadeurs kunnen worden en van groot belang zijn voor bedrijven. De ervaringen van consumenten worden namelijk vaak als geloofwaardiger beoordeeld dan reclame uitingen van het bedrijf zelf. Het is daarbij natuurlijk wel van belang dat bedrijven goed presteren en voldoende tevreden klanten hebben die een bijvoorbeeld online een beoordeling kunnen geven. Maar welk bedrijf wordt het best beoordeeld? Telefoonboek.nl onderzocht de best beoordeelde bedrijven in Utrecht die geregistreerd staan in haar database. Via Telefoonboek.nl kunnen bezoekers een score toekennen aan de algemene indruk van het bedrijf, de service en de prijs/kwaliteitverhouding. Bedrijven dienen minimaal tien van unieke beoordelingen te hebben ontvangen om in aanmerking te komen voor deze lijst.

Utrecht

Taxibedrijf TaxiLux uit Utrecht kreeg de beste beoordeling: een 9,6 op basis van 171 unieke beoordelingen. De taxiservice scoort erg goed en consistent op alle vlakken. Zo ontving TaxiLux een 9,6 voor de algemene indruk van het bedrijf, een 9,6 voor de service en een 9,7 voor de prijs/kwaliteitverhouding van het bedrijf. Daarnaast scoort de organisatie niet alleen goed op het gebied van ratings, maar ook als het aankomt op reviews en telefonische bereikbaarheid. Op nummer twee van best beoordeelde bedrijven in Utrecht staat de one-stop-shop voor motorrijders: motoZoom. Deze organisatie ontving een gemiddelde beoordeling van 9,1. Nummer drie en vier van de top vijf best beoordeelde bedrijven van Utrecht wordt vervuld door grillrestaurant Dar Al Maghreb en Hebbes Dierenspeciaalzaak respectievelijk. Hoewel deze drie organisaties allen een 9,1 scoorden, is de rangorde afhankelijk van het aantal beoordelingen dat zij hebben ontvangen via Telefoonboek.nl.

Top vijf best beoordeelde bedrijven in Utrecht volgens Telefoonboek.nl

  1. TaxiLux Utrecht Gemiddelde beoordeling: 9,6
  2. motoZoom Gemiddelde beoordeling: 9,1
  3. Dar al Maghreb Gemiddelde beoordeling: 9,1
  4. Hebbes Dierenspeciaalzaak Gemiddelde beoordeling: 9,1
  5. JLM Glas Gemiddelde beoordeling: 9,0

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!