Places logo
Menu

Meeste taxibedrijven gevestigd in hoofdstad Amsterdam

Meeste taxibedrijven gevestigd in hoofdstad Amsterdam

In 1905 reed er voor het eerst een taxi in Nederland. Sindsdien is een taxi een gebruikelijke vervoerservice geworden en zijn er steeds meer taxibedrijven ontstaan. Vandaag de dag zijn er volgens Telefoonboek.nl zelfs 7.788 bedrijven actief in de taxibranche.

Noord-Holland leidende provincie in taxibedrijven

In Amsterdam zitten op dit moment het meeste aantal taxibedrijven, namelijk 3.400. Daarna volgt Rotterdam met 833 taxibedrijven. Dit maakt Noord-Holland de provincie met de meeste bedrijven in de taxibranche, namelijk 4.647. Onderaan staat Drenthe met met maar 46 taxibedrijven.

Een gemiddelde 7,1

In totaal zijn er 1.893 bedrijven beoordeeld op Telefoonboek.nl. Het gemiddelde cijfer dat taxibedrijven krijgen in Nederland, is een 7,1. Wat klanten vooral waarderen aan taxibedrijven, is de stiptheid. Het wordt ook gewaardeerd als chauffeurs vriendelijk en gezellig zijn en als er een scherpe prijs gehanteerd wordt.

Top 3 beste Taxibedrijven in Nederland

#1 Connect vervoer in Hierden

Op dit moment is Connect vervoer het best beoordeelde taxibedrijf op Telefoonboek.nl, met een gemiddelde van een 10 met maar liefst 45 reviews. Klanten vinden het een fijn bedrijf omdat de taxi altijd op tijd voor hen klaarstaat en de auto's bestuurd worden door gezellige chauffeurs.

#2 Taxi Rotterdam RTS in Rotterdam

Ook Taxi Rotterdam RTS scoort gemiddeld een 10, gebaseerd op 24 reviews. Klanten waarderen dat het bedrijf een vaste prijs hanteert en dat de taxi's altijd op tijd klaarstaan. Daarnaast is het mogelijk om in de taxi's te pinnen, iets wat het betalen voor klanten makkelijker maakt.

#3 Star Taxi Roermond in Roermond

Star Taxi Roermond scoort gemiddeld ook een 10 op basis van 24 reviews. Hiermee staat het op de gedeelde tweede plek. Klanten geven hoge reviews door de vriendelijke chauffeurs en de uitstekende service.

Foto: Canva

Gratis adviesgesprek?We bellen je terug!

Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je telefoonnummer in en wij nemen vrijblijvend contact met je op!

callme callme
Kies datum/tijdJe wordt momenteel gebeld op:


Toets 1 om in verbinding te komen met ons.
Wij hopen je goed van dienst te zijn! Bedankt voor je aanvraag
Je wordt rond gebeld op:

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!