Places logo
Menu

Volgens Telefoonboek.nl zitten de beste psychologen in Hoeven en IJmuiden

Volgens Telefoonboek.nl zitten de beste psychologen in Hoeven en IJmuiden

Volgens onderzoek krijgt 43% van de Nederlanders in hun leven te maken met een psychische aandoening. De meeste Nederlanders kampen met een depressie. Angst- en persoonlijkheidsstoornissen komen daarna het meest voor. Er worden jaarlijks meer dan een miljoen mensen behandeld bij een psycholoog, een fors getal. Als je besluit een psycholoog in te schakelen, wil je er natuurlijk zeker van zijn dat de hulp die je aangeboden krijgt goed is. Aan de hand van reviews op Telefoonboek.nl zocht platform Places.nl uit welke waardering de psychologen in Nederland krijgen en waarom.

Nederlandse psychologen scoren gemiddeld een 7,1

Op dit moment zijn er in totaal 3.305 bedrijven die in de categorie psychologie vallen gevestigd in Nederland. De meeste zitten in Amsterdam, dit zijn maar liefst 235 bedrijven. Daarna volgen Utrecht (98) en Rotterdam (88). In Alkmaar zitten op dit moment de minste psychologie bedrijven gevestigd. Gemiddeld krijgen de psychologen in Nederland een 7,1. Dit cijfer is gebaseerd op 648 ratings. Een klant kan een aantal sterren (1 t/m 5) en een ondersteunende uitleg doorgeven. Van al deze bedrijven scoren er 223 bedrijven een voldoende en 148 een onvoldoende. Dit betekent dat 60,1% van de geregistreerde psychologen een voldoende krijgt.

De beste psychologen zitten volgens Telefoonboek.nl in Hoeven en IJmuiden

De psychologen die gemiddeld een 10 scoren met de meeste reviews (in dit geval vier) zitten in Hoeven en IJmuiden. Hierna volgen Tiel, Middelbeers, Montfort, Buggenum, Klimmen, Deventer, Haren en Heemstede met ook een gemiddelde van een 10, gebaseerd op twee reviews. De meest beoordeelde stad is Amsterdam, met 32 reviews en een gemiddelde van 6,3.

Empathie en professionaliteit worden het meest gewaardeerd

Wat opvalt en enigszins logisch is, is dat een groot empathisch vermogen bij een psycholoog het meest gewaardeerd wordt. Als je persoonlijke problemen vertelt aan iemand, is het natuurlijk fijn dat je serieus genomen wordt. Daarnaast wordt een deskundige en professionele psycholoog gewaardeerd. Klanten vinden het fijn als ze het idee hebben dat een psycholoog weet waar hij over praat.

Rommeligheid en slechte bereikbaarheid zijn verbeterpunten

Als een psycholoog een slechte beoordeling krijgt, dan ligt dat vaak aan de rommeligheid. Zo worden gegevens niet goed bewaard en is er soms zelfs sprake van privacyschending. Slechte bereikbaarheid is ook iets waar klanten zich aan kunnen ergeren. Het wordt klanten bijvoorbeeld moeilijk gemaakt een afspraak te maken of ze horen na een tijd opeens niks meer.

Foto: Canva

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!