Places logo
Menu

Omzetstijging voor supermarktketen Jumbo

Omzetstijging voor supermarktketen Jumbo

Nu het 2018 is kan er worden vastgesteld welke winkels het afgelopen jaar een hoge omzet hebben gemaakt. Volgens Nu.nl heeft supermarktketen Jumbo goede zaken gedaan in 2017. De omzet van Jumbo-winkels is namelijk in 2017 met 5% gestegen, de omzet uit de online activiteiten van Jumbo zijn zelfs verdubbeld. Daarnaast maakten de restaurants van La Place, die nu onder de hoede van Jumbo zijn, in 2017 een omzetgroei van 34,1 procent. Volgens het AD wilt Jumbo met La Place een enorme versnelling maken in de horeca. In de horeca gelden hogere marges op producten dan in de supermarkt, hierdoor is het erg aantrekkelijk voor Jumbo om zich meer op horeca te richten. Er kwamen in 2017 dan ook dertig vestigingen van La Place bij.

Combiwinkels

Jumbo heeft de afgelopen vier jaar geëxperimenteerd met een samenwerking tussen La Place en Jumbo. In deze combiwinkels genaamd Foodmarkt en Jumbo City wordt het beste van Jumbo met het beste van La Place gecombineerd. Klanten kunnen er hun boodschappen doen, vers bereid eten kopen of het direct ter plekke opeten. Jumbo zal in 2018 ongetwijfeld door gaan met het verder uitwerken van deze formule.

Foto: Pixabay

Gratis adviesgesprek?We bellen je terug!

Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je telefoonnummer in en wij nemen vrijblijvend contact met je op!

callme callme
Kies datum/tijdJe wordt momenteel gebeld op:


Toets 1 om in verbinding te komen met ons.
Wij hopen je goed van dienst te zijn! Bedankt voor je aanvraag
Je wordt rond gebeld op:

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!