Places logo
Menu

Hotspots in Hengelo die je niet mag missen bij een bezoek aan deze stad

Hotspots in Hengelo die je niet mag missen bij een bezoek aan deze stad

De stad Hengelo is gelegen in de provincie Overijssel en beslaat het grootste gedeelte van de gemeente Hengelo. De gemeente telt meer dan 80.000 inwoners, wat het de vierde grootste stad van Overijssel maakt. Veel chemische en elektrotechnische bedrijven hebben zich in deze stad gevestigd, maar een bezoek aan Hengelo kan ook een leuk dagje uit zijn voor bezoekers. Zo kent Hengelo vele musea, maar ook een golfbaan, oude watertoren en talrijke restaurants. De hotspots die zeker niet gemist mogen worden bij een bezoek aan de stad zijn hieronder beschreven.

Twentse Brouwerij Proeflokaal

Zeker de moeite waard om een bezoek aan te brengen, is aan dit proeflokaal en de kans om een Twents biertje te proeven. Tijdens een proeverij krijgt u een drietal bieren te proberen en meer informatie over het proces van het brouwen. Een leuke activiteit die u met vrienden, familie, of collega´s kan ondernemen. Tijdens de proeverij kunt u genieten van borrelhapjes, maar de menukaart bevat ook grotere gerechten, waardoor u ook na de proeverij van een vleesgerecht uit de ´Butcher Shop´ kan genieten.

Poppodium Metropool

Muziekliefhebbers gaan naar Poppodium Metropool om concerten bij te wonen. Een plek welke in de lijst met hotspots niet mag ontbreken omdat het de ideale locatie is voor een avond uit. De verscheidenheid aan artiesten die optreden maakt dat er voor ieder wat wils is. Het gebouw heeft een moderne uitstraling doordat de voorkant bijna alleen maar bestaat uit ramen.

´t Lansink

Genieten met een prijskaartje kan bij ´t Lansink. Dit hotel met restaurant is prijzig, maar belooft waar voor uw geld. In het restaurant met Michelinster geniet u van de lekkerste gerechten, bereid door chef-kok Lars van Galen. De gerechten worden bereid met seizoensgroenten uit de omgeving. Wilt u dit met eigen ogen zien? Het restaurant biedt gasten de mogelijkheid om een chef´s table te reserveren, een aparte ruimte waar u naast de keuken zit en de koks in actie kunt zien. De inrichting van ´t Lansink is volgens klassieke stijl en straalt warmte uit, waardoor het uitermate geschikt is voor een zakenlunch of chique diner.

Vandaag Concept Store

Voor unieke cadeautjes en de musthave interieur-accessoires ga je naar de Vandaag Concept Store. Vriendelijk en klantgericht personeel staat klaar om te helpen waar dat nodig is. Een winkel vol hebbedingetjes waar men niet zo snel met lege handen naar huis zal gaan. Om bezoekers van de winkel inspiratie op te laten doen wordt er elke vrijdag om 16.00 een vrijdagmiddagborrel georganiseerd, waar bezoekers allerlei catalogussen door kunnen bladeren en om advies kunnen vragen.

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!