Places logo
Menu

Creatieve ondernemers: vier bijzondere bedrijven

Creatieve ondernemers: vier bijzondere bedrijven

In de eerste helft van dit jaar groeide het aantal ondernemingen in ons land sneller dan in de vergelijkbare periode een jaar eerder. Zo blijkt uit cijfers van de Kamer van Koophandel (KvK). Vooral in de detailhandel en horeca kwam er een relatief hoger aantal nieuwe ondernemingen bij. Ondernemen is dus hot-and-happening en niet alleen in de 'standaard branches'. Places.nl dook in de database van de KvK en zocht naar bijzondere bedrijven.

Vitamine & Zo B.V.

Dat twee stuks fruit per dag gezond is, dat weten we allemaal wel. Maar in de hectiek kunnen we dit tijdens werktijd en in ons drukke privéleven nog wel eens vergeten. Vitamine & Zo B.V. brengt daar op de werkvloer verandering in. Deze organisatie zorgt dat u iedere dag vers fruit op u werk heeft zonder dat u er als werkgever omkijken naar heeft. Meer dan 6.000 bedrijven zijn aangesloten en maken medewerkers blij met lekkere en gezonde snacks. Daarbij wordt gekeken naar wat u en uw medewerkers belangrijk vindt en wat uw doelen zijn. Via de website kunt u een gratis proefbox aanvragen.

Memoriebox

Memoriebox maakt herinneringskisten om mooie herinneringen in op te bergen. Deze kunnen volledig naar uw wensenworden aangepast. Van basic uitvoering in diverse kleuren tot bewaarkist met fotosticker, gegraveerde tekst of folie wrap. En heeft u nog andere wensen? Dan kunt u dit altijd laten weten aan Memoriebox en wordt er gekeken wat zij voor u kunnen betekenen. De toepassingen zijn zeer divers! Een memoriebox is leuk voor herinneringen uit uw jeugd, herinneringen aan uw huwelijk of ter nagedachtenis aan een dierbare. Leuk voor uzelf en leuk om cadeau te geven.

Questocart

Questocart weegt voor ieder product af wat de best mogelijke verpakking kan zijn. De organisatie ontwikkelt en levert de mooiste verpakkingsconcepten voor verschillende branches als fashion, sport, cosmetica, retail, food en non-food. De onafhankelijke positie en brede blik zorgt voor vernieuwing en het bewandelen dan andere wegen dan de platgetreden paden. Als klant wordt er echt gekeken naar wat bij uw product past in plaats van dat er meteen gedacht wordt in één soort materiaal en één soort stijl. Dat levert zeker iets creatiefs op!

Prinsesoplocatie.nl

Prinsesoplocatie.nl verzorgt kinderentertainment op maat: zij nemen kinderen mee in de magische beleveniswereld van een prinses. Leuk voor kinderfeestjes, jubilea, bruiloften en andere feestelijke momenten. Kinderen beleven veel plezier op zo'n prinsessenfeest. Ze gaan onder andere kroontjes knutselen en zingen en dansen op themamuziek. Dat alles met een echte prinses erbij natuurlijk! Het is ook mogelijk om uw eigen wensen en ideeën door te geven, om een nog bijzondere dag te beleven.

Heeft u een geniaal idee voor een bedrijf, een gat in de markt? Start uw eigen bedrijf en wordt ondernemer! Een functie met veel vrijheid, maar ook vol lastige keuzes. Gaat u bijvoorbeeld alleen of samen met een partner ondernemen? En past het starten van een bedrijf wel echt bij u?

Foto: Canva

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!