Places logo
Menu

Weekend weg naar Leeuwarden? Deze bedrijven zijn een bezoek waard

Weekend weg naar Leeuwarden? Deze bedrijven zijn een bezoek waard

Leeuwarden is de hoofdstad van de provincie Friesland en werd afgelopen jaar uitgeroepen tot Cultural Capital of Europe 2018. De stad kende vorig jaar 122.335 inwoners en biedt een ideale omgeving voor een dagje of weekendje weg. Uiteraard is belangrijk om dan te weten wat de best beoordeelde bedrijven zijn in Leeuwarden. Places Nieuws onderzocht voor u welke bedrijven u eens moet bezoeken in Leeuwarden en zet de top 5 best beoordeelde bedrijven op een rij.

Ratings

Bezoekers op Telefoonboek.nl kunnen naast het opzoeken van contactgegevens, ook een beoordeling achterlaten. De rating die gegeven wordt is gebaseerd op de algemene indruk, service, en prijs-kwaliteitverhouding. Aan de hand van deze beoordelingen wordt een gemiddelde opgesteld.

Een bezoekje waardig in Leeuwarden

Gebaseerd op de beste 15 bedrijven met meer dan 25 beoordelingen zijn de volgende tips voor uw volgende bezoek aan Leeuwarden op een rij gezet.

 1. Hollander's Nieuwe - 31 beoordelingen met een gemiddelde van een 8.8

Gelegen in het centrum ligt deze goed beoordeelde viszaak, waar u zeker eens langs moet als u in Leeuwarden bent.

 1. Atlas Slagerij - 37 beoordelingen met een gemiddelde van een 8.8

Het beste vlees in Leeuwarden haalt u bij slagerij Atlas. Deze slager ontvangt goede beoordelingen vanwege het kwaliteitsvlees en de vriendelijke medewerkers, die u zelfs advies geven over hoe u het vlees het beste kunt bereiden.

 1. City Tax Friesland - 33 beoordelingen met een gemiddelde van een 8.9

Als u dan toch een aantal dagen in Leeuwarden bent en liever even een taxi neemt, is City Tax Friesland aan te raden. Niet alleen voor uw ritten in Leeuwarden zelf, maar City Tax Friesland brengt u gerust naar andere plekken in het land.

De top 5 best beoordeelde bedrijven in Leeuwarden

Naast de bedrijven die leuk zijn om te bezoeken als u in Leeuwarden bent, zet Places Nieuws ook de best beoordeelde bedrijven op een rij.

 1. Dyna Store - 36 beoordelingen met een gemiddelde van een 10.0
 2. Verbeek Autoverhuur - 48 beoordelingen met een gemiddelde van een 9.9
 3. Stucadoorsbedrijf Evert Weiland - 100 beoordelingen met een gemiddelde van een 9.7
 4. Computersystemen 2000 - 31 beoordelingen met een gemiddelde van een 9.5
 5. Miedema Security - 36 beoordelingen met een gemiddelde van een 9.4

Resultaten

De resultaten laten zien dat de bedrijven in Leeuwarden goed beoordeeld worden. Bezoekers geven Dyna Store zelfs een 10. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de reparatie en onderhoud van telefoons, laptops en tablets en biedt daarnaast diverse accessoires aan. Op nummer twee eindigt Verbeek Autoverhuur met een 9.9 gemiddeld. Het bedrijf verhuurt met name personenbussen. Op de derde plaats met gemiddeld een 9.7 eindigt stucadoorsbedrijf Evert Weiland. Dit is een klein stucadoorsbedrijf wat bestaat sinds 2008 en één vaste collega heeft. Computersystemen 2000 eindigt op een vierde plek en is net als Dyna Store actief in het reparatie en onderhoud van computers. Op plek 5, met gemiddeld een 9.4, eindigt Miedema Security. Dit is de marktleider in en rondom Leeuwarden die 24 uur per dag, 7 dagen per week betrouwbare beveiliging biedt.

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
 • 100% gratis en vrijblijvend
 • Marketingadvies op maat
 • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!