Places logo
Menu

Schoentje kan gezet: schoenenwinkels telefonisch goed bereikbaar

Schoentje kan gezet: schoenenwinkels telefonisch goed bereikbaar

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn… Nou ja, maak "m maar af. De schoorsteenmantels staan weer vol met schoeisel, zodat deze tot de nok gevuld kunnen worden met strooigoed en cadeautjes. Deze moeten er natuurlijk netjes bij staan, anders geen cadeautjes van Sint Nicolaas. Misschien toch maar even naar de plaatselijke schoenenzaak telefoneren om te vragen of dat ene paar hippe sneakers nog in jouw maat te krijgen zijn? Dan staan de winterpenen voor het paard er ook eens kek bij.

Prijzenswaardig

Gewoon doen, zegt Telefoonboek.nl. Van de in totaal 4728 geregistreerde telefoonnummers in de categorie "Schoenen", werden er slechts 227 bedrijven opgenomen als "slecht bereikbaar". 95,2% van de schoenenzaken krijgen weinig tot geen klachten. Een nummer wordt als "slecht bereikbaar" in het systeem opgenomen wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep. "Dat is prijzenswaardig te noemen" vertelt Dirk Lentjes, manager van Places Antwoordservice. "In schoenenwinkels zijn de medewerkers vooral veel bezig met het helpen van de klant. Dan is het een uitstekende zaak dat er ook nog eens de tijd wordt genomen om telefonische vragen te beantwoorden."

Slechtst bereikbaar

Onder de slechtst bereikbare nummers valt een Amsterdams filiaal van Footlocker én het hoofdkantoor (respectievelijk 87 en 48 keer niet bereikbaar). Lentjes: "Het is soms lastig om als groot en goed lopend bedrijf áltijd bereikbaar te zijn. Daarom kan het verstandig zijn om gebruik te maken van een antwoordservice".

Over Telefoonboek

Met 6,6 miljoen bezoekers per maand is Telefoonboek een van de grootste websites van Nederland met bedrijfsinformatie. Het netwerk van Telefoonboek bestaat uit Telefoonboek.nl, Places.nl en Openingstijden.com, en bevat gegevens van ruim 1,3 miljoen Nederlandse bedrijven. Ondernemers kunnen zelf hun bedrijfsgegevens aanpassen en aanvullen en hiermee hun lokale vindbaarheid vergroten. Inmiddels hebben ruim 130.000 bedrijven hun gegevens ingevuld of aangepast. Telefoonboek is opgericht in 2004 en bestaat uit ongeveer 20 medewerkers.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!