Places logo
Menu

Nieuwe websitethema's op Places.nl

Nieuwe websitethema's op Places.nl

Bent u op zoek naar een nieuw design voor uw website? Dan bent u bij Places.nl aan het juiste adres. Al vanaf €99 per jaar beschikt u over een professionele bedrijfswebsite die volgens uw wensen voor u wordt ingesteld. U bepaalt de domeinnaam, kleuren en de inhoud, wij nemen het werk uit handen en regelen de hosting. Places.nl laat u vandaag zien uit welke thema's u daarbij kunt kiezen.

Algemeen

Wilt u graag dat uw contactgegevens en openingstijden in één oogopslag zichtbaar zijn? Met het thema Algemeen toont u daarnaast overzichtelijk uw locatie op de kaart, en maakt u het de klant zeer gemakkelijk om contact met u op te nemen door de twee call-to-action buttons op de homepagina. Zo kunnen ze u in één klik bellen of mailen. Handig voor restaurants en bedrijven in de dienstverlenende sector. Ga naar www.foodendrinks.eu om dit thema te bekijken. Wilt u het thema zelf instellen? Ga dan naar uw Places Websites dashboard, klik op het icoon "Thema's" en kies voor Thema Algemeen.

Eigentijds

Kies u liever niet voor een traditioneel thema, en is een dynamische website iets voor u? Kies dan voor het thema Eigentijds. U toont dan al scrollend alle informatie aan uw bezoeker, die zo uw bedrijfsinformatie, reviews, foto's en contactgegevens te zien krijgt. Natuurlijk kunt u ook nog navigeren naar de verschillende pagina's via de menubalk. Benieuwd hoe het eruitziet? Ga dan naar www.kapsalonhair.nl. Dit thema is zeker voor u geschikt als u beschikt over afbeeldingen met een hoge resolutie. Bent u kapper, bloemist of heeft u uw eigen atelier? Dan is Eigentijds iets voor u!

Zakelijk

Wilt u uw website een zakelijke, frisse uitstraling geven? Dan is thema Zakelijk voor u geschikt. Bijvoorbeeld als u tekstschrijver of grafisch ontwerper bent. Maar natuurlijk ook zeer geschikt als u uw eigen adviesbureau runt, of coaching geeft. Met dit thema zorgt u ervoor dat u de aandacht van uw bezoeker direct trekt en behoudt. Zoeken naar contactgegevens of openingstijden is daarbij verleden tijd, want deze gegevens toont u overzichtelijk onderaan de pagina.

Fotocollage

Heeft u veel beeldmateriaal omdat u bijvoorbeeld fotograaf bent? Dan is het thema Fotocollage voor u geschikt. Ook als u graag kookt en uw gerechten toont, of u als reisblogger uw verhalen wilt presenteren: met dit thema kunt u vele kanten op. Uw visuele content springt met dit thema direct in het oog.

Meer weten over de mogelijkheden van Places Websites? Neem dan contact op met onze servicedesk op het nummer 024 - 3555 299. Wij voorzien u graag van advies en stellen graag een thema voor u in!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!