Places logo
Menu

De vijf meest gelezen artikelen van de maand oktober

De vijf meest gelezen artikelen van de maand oktober

De maand oktober zit er alweer een tijdje op. Tijd om eens terug te blikken op de meest gelezen berichten van deze periode.

1) Brexit: de negatieve én positieve gevolgen voor Nederland

De Brexit heeft veel gevolgen voor Nederland. Strengere grens- en douanecontroles zouden problemen kunnen vormen voor Nederlandse bedrijven die met het Verenigd Koninkrijk handelen. Er zijn ook kansen, zoals een groeiend behoefte aan advies over de Brexit en de versterking van de economische positie van Nederland. Europese regeringsleiders hebben onlangs in Brussel ingestemd met het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie. Hoewel de Brexit in Brussel nu bezegeld is, is het feitelijke vertrek van de Britten nog lang niet goed geregeld. Het is dus nog afwachten wat de echte gevolgen van de Brexit zullen zijn.

2) Waar vind je de vijf best beoordeelde kapperszaken van Nederland?

Places Nieuws doet regelmatig onderzoek naar de best beoordeelde bedrijven binnen een bepaalde branche. Uit onderzoek naar de best beoordeelde kappers in Nederland bleek dat de beste kapper, volgens de beoordelingen op Telefoonboek.nl, in 'S-Heerenberg is gevestigd. In het artikel lees je welke kappers nog meer goed beoordeeld worden.

3) Veel voorkomende achternaam in Roermond blijkt ook in Engeland populair te zijn

In dit artikel werd gekeken naar de meest voorkomende achternamen in Roermond. De meest voorkomende achternamen zijn Janssen, Smeets en Cox. Opvallend is dat de naam Cox tussen het rijtje staat, deze naam komt namelijk ook veel voor in Engeland.

4) De 20 meest voorkomende achternamen van het sfeervolle Heusden

Places Nieuws heeft ook gekeken naar de meest voorkomende achternamen in het Noord-Brabantse Heusden. Volgens het aantal vermeldingen op Telefoonboek.nl komen in Heusden de namen Wiel, Delft en Verhoeven vaak voor.

5) Lekker snacken op Nationale Krokettendag: welke snackbar scoort het best?

Op 9 oktober was het Nationale Krokettendag, dat vroeg om een top vijf van de best beoordeelde snackbars. V.O.F. Friture Zhen in Gulpen bleek de best beoordeelde snackbar, de snackbar kreeg maar liefst een 9 op basis van 108 verschillende beoordelingen.

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!