Places logo
Menu

De effectiviteit van bedrijfskaartjes

De effectiviteit van bedrijfskaartjes

Bedrijfskaartjes, of ook wel visitekaartjes genoemd, zijn tegenwoordig gemakkelijk te maken, ontwerpen en te versturen naar het gewenste adres. Dit is natuurlijk hartstikke leuk en handig, maar hoe kunnen bedrijfskaartjes nu effectief zijn voor u als ondernemer? Places.nl zocht het voor u uit.

Layout

Vanzelfsprekend is het belangrijk dat de juiste contactgegevens, zoals telefoonnummer, adres en een e-mailadres, op het bedrijfskaartje vermeld staan. Daarnaast is het belangrijk dat u dezelfde stijl en typografie hanteert als u op uw website, papierwerk en dergelijken, zodat dit mooi in lijn is met datgene wat uw bedrijf wil uitstralen. Het logo van uw onderneming kan op het bedrijfskaartje uiteraard niet ontbreken.

Contactgegevens op zak

Raakt u in de supermarkt toevallig in gesprek met een kennis die uw hulp wel zou kunnen gebruiken? Staat u op een feestje en raadt uw gesprekspartner uw bedrijf aan bij een vriend? Wanneer u bedrijfskaartjes bij de hand heeft kunt u uw contactgegevens direct achterlaten bij potentiële klanten. Handig voor u, en het komt ook nog eens professioneel over.

Zakenrelaties onderhouden

Vraag als u op bezoek bent geweest bij een zakenpartner of afspraak ook altijd om een visitekaartje, zodat u diezelfde of de volgende dag gelijk een berichtje kunt sturen of diegene telefonisch kunt benaderen. Hiermee laat u niet alleen zien dat u geïnteresseerd bent, maar zo kunt u wellicht gelijk een (vervolg)afspraak inplannen. Daarbij is het voor uw eigen overzicht makkelijk om alle kaartjes te verzamelen in een map of bakje. Overigens kunt u via met de app Camcard visitekaartjes inscannen en opslaan. Over deze en andere zakelijke apps leest u meer in deze blog.

Maak uw eigen online visitekaartje

Uw website is tegelijkertijd uw online visitekaartje. Wist u dat u via Places.nl makkelijk en gratis een online visitekaartje aan kunt maken?. Met deze dienst kunt u in enkele stappen een gratis zakelijke website maken en hiermee uw vindbaarheid vergroten. Hier leest u hoe dit in zijn werk gaat en wat de voordelen ervan zijn voor u als ondernemer. Voor meer informatie of advies kunt op contact opnemen met onze klantenservice op het nummer 024 - 3555299, wij helpen u graag verder!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!