Places logo
Menu

Een goede bereikbaarheid tijdens de feestdagen

Een goede bereikbaarheid tijdens de feestdagen

Het is bijna december en dat betekent dat de feestdagen er weer aan komen. Hartstikke leuk natuurlijk, maar voor veel ondernemers ook stressvol. Want hoe zorg je ervoor dat alles lekker doorloopt terwijl je zelf kunt genieten van alle gezelligheid?


Het belang van een goede telefonische bereikbaarheid tijdens de feestdagen

Als ondernemer is het ontzettend belangrijk om goed bereikbaar te zijn voor (potentiële) klanten - ook tijdens de feestdagen. In een digitale wereld als deze wordt persoonlijk contact alsmaar belangrijker en wordt er steeds meer van je verwacht dat je ook buiten kantoortijden bereikbaar bent.

Voor de meeste branches zijn de feestdagen één van de drukste periodes van het jaar. Mensen zijn vrijgevig en geld moet rollen. Dit is dan ook hét moment om nieuwe klanten aan te sluiten! Zorg er dus voor dat je goed bereikbaar bent voor potentiële klanten, want als jij het niet bent is je concurrent dat wel.


Schakel een telefoondienst in

Wil jij jouw klanten de service geven die zij verdienen? Kies dan voor Places Antwoordservice. Met Places Antwoordservice ben jij 365 dagen per jaar, 24 uur per dag bereikbaar. Dus ook tijdens de feestdagen.

Al jouw binnenkomende telefoontjes worden naar ons doorgeschakeld. We staan iedere klant persoonlijk te woord vanuit jouw bedrijfsnaam en belscript. Na afloop van ieder gesprek ontvang je een SMS met daarin het gespreksverslag.

Afspraken en reserveringen plannen we direct voor je in, zodat jij na de feestdagen weer lekker met een volle agenda aan de slag kunt. Dat is nog eens een leuk kadootje hè? ;)Probeer Places Antwoordservice een maand gratis of plan hieronder een gratis en vrijblijvend gesprek met een van onze adviseurs.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Places Lokale SEO!