Places logo
Menu

Bijna alle kantoren makelaars uitstekend bereikbaar

Bijna alle kantoren makelaars uitstekend bereikbaar

Huren of verhuren; kopen of verkopen; een goede makelaar kan u een hoop kopzorgen schelen en op de juiste manier begeleiden op de huizenmarkt. Nu kunnen uw woningplannen waarschijnlijk het best besproken worden bij een kop koffie. Bij veel kantoren kunt u al online terecht voor het maken van een afspraak, maak in het gros van de gevallen wordt daar nog ouderwets de telefoon voor gebruikt. Reden voor Telefoonboek.nl om uit te zoeken hoe goed makelaarskantoren telefonisch bereikbaar zijn.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek staan 531 telefoonnummers geregistreerd in de categorie 'Makelaar'. Deze nummers worden in het bestand opgenomen als 'slecht bereikbaar' wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit was bij slechts drie van de 531 bedrijven het geval, hetgeen neerkomt op 0,5% van de gevallen. Dat betekent dat 99,5% van de onderzochte makelaarskantoren weinig tot geen klachten krijgen over de telefonische bereikbaarheid.

Weinig klachten

Er zijn in de categorie "Makelaar" slechts drie bedrijven die meer dan drie mislukte belpogingen registreerden. Ook onder deze drie "minder bereikbare" bedrijven, werden geen uitschieters opmerkt. Marwijmo Vastgoed uit Velp kreeg zes klachten over de telefonische bereikbaarheid; Systeem Makelaardij uit Maastricht en Van Uffelen uit Gouda allebei drie.

Uitzonderlijk

Een bereikbaarheidsscore van 99,5% is redelijk uitzonderlijk te noemen, zo vindt Dirk Lentjes, manager van Places Antwoordservice. "Er zijn weinig branches die zulke cijfers kunnen overleggen. Wat dat betreft is deze score zeker een compliment waard. Makelaars hoeven op deze manier niet bang te zijn klanten te missen, terwijl klanten op hun beurt niet met vragen hoeven te blijven zitten."

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!