Menu

Over ons

Places Nieuws

Places Nieuws is het nieuwsportaal voor ondernemend Nederland. Als ondernemer is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in de markt en om te blijven innoveren in de branche. Middels Places Nieuws blijft elke ondernemer op de hoogte van het laatste nieuws, tips en tricks en ander branche gerelateerd nieuws. Uiteraard is het mogelijk om nieuws met ons te delen. Maak hiervoor gebruik van of aanleverformulier en tip de redactie.


Ons team

Astrid Hendrikx
Hoofdredacteur

Astrid werkt sinds oktober 2018 op de redactie van Places Nieuws. Astrid schrijft voornamelijk actuele berichten en voert onderzoeken uit op basis van reviews en ratings op Telefoonboek.nl

Jeroen Rutten
Hoofdredacteur

Jeroen is als online marketeer verbonden aan Places Nieuws en Telefoonboek.nl. Hij studeerde in 2017 af als online marketeer aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Dennis Arns
Auteur

Dennis schreef gedurende een half jaar artikelen op de Places blog voor ondernemend Nederland.

Edgar Walterbos
Auteur

Edgar werkt sinds oktober 2018 op de redactie van Places Nieuws. Edgar schrijft voornamelijk actuele berichten en voert onderzoeken uit op basis van reviews en ratings op Telefoonboek.nl

Eline Vos
Auteur

Eline werkt sinds januari 2018 op de redactie van Places Nieuws. Eline schrijft voornamelijk actuele berichten en voert onderzoeken uit op basis van reviews en ratings op Telefoonboek.nl.

Elise Kaak
Auteur

Elise werkt sinds augustus 2018 op de redactie van Places Nieuws. Elise schrijft voornamelijk actuele blogs en voert onderzoeken uit op basis van reviews en ratings op Telefoonboek.nl

Femke Pierlo
Auteur

Femke werkt sinds juli 2018 op de redactie van Places Nieuws. Femke schrijft voornamelijk actuele berichten en voert onderzoeken uit op basis van reviews en ratings op Telefoonboek.nl.

Ina Van der Weide
Auteur

Ina werkt sinds maart 2019 op de redactie van Places Nieuws. Ina schrijft voornamelijk actuele berichten en voert onderzoeken uit op basis van reviews en ratings op Telefoonboek.nl

Krista Smit
Auteur

Krista werkt sinds maart 2019 op de redactie van Places Nieuws. Krista schrijft voornamelijk actuele berichten en voert onderzoeken uit op basis van reviews en ratings op Telefoonboek.nl

Lara Van Kruijsbergen
Auteur

Lara is sinds mei 2017 werkzaam op de redactie van Places Nieuws. Lara voert voornamelijk onderzoeken uit op het gebied van klantenservice en telefonische bereikbaarheid onder ondernemers. In 2016 rondde ze haar Bachelor Communication af.

Lonneke Oosterbaan
Auteur

Lonneke werkt sinds januari 2018 op de webredactie van Places Nieuws. Ze schrijft voornamelijk actuele berichten en blogs voor ondernemend Nederland.

Nina Kraayenbrink
Auteur

Nina werkt sinds 2017 op de redactie van Places Nieuws. Ze schrijft voornamelijk reviews en ratings berichten op basis van onderzoek op Telefoonboek. In 2017 rondde ze haar Bachelor International Business Communication af.

Sanne
Auteur

Sanne startte begin 2012 met de Places blog, welke uitgroeide tot een groot kennis platform voor ondernemend Nederland.

Sem Bruinen
Auteur

Sem werkt sinds november 2017 op de redactie van Places Nieuws. Ze schrijft voornamelijk blogartikelen voor ondernemers. Haar specialisatie is het verhogen van arbeidsproductiviteit en bedrijfspsychologie.

Sietske Heemskerk
Auteur

Sietske werkt sinds september 2018 op de redactie van Places Nieuws. Sietske schrijft voornamelijk actuele berichten en voert onderzoeken uit op basis van reviews en ratings op Telefoonboek.nl

Thomas Overdijk
Auteur

Thomas was tussen juni 2017 en december 2017 werkzaam op de nieuwsredactie van Places Nieuws. Hij schreef over actuele nieuwsonderwerpen voor ondernemers. Thomas heeft communicatie en journalistiek gestudeerd.


Places Nieuws

Telefoonboek BV
Oranjesingel 76
6511 NZ Nijmegen
Tel: 024-3555 299
E-mail: info@telefoonboek.nl


Redactie Places Nieuws
Tel: 024-8200 618
E-mail: content@telefoonboek.nl