Places logo
Menu

Zonweringspecialisten wisselende telefonische bereikbaarheid

Zonweringspecialisten wisselende telefonische bereikbaarheid

Wanneer het warm wordt in Nederland kan het al snel bloedheet aanvoelen. Een goede zonnewering komt dan van pas. Zonnewering is er in alle soorten en maten. Zo zijn er rolluiken, maar ook zonneschermen die u in de tuin van schaduw kunnen voorzien. Om advies te krijgen over welke soort zonnewering het beste bij u past kunt u contact opnemen met de specialist. Maar zijn de zonweringbedrijven telefonisch goed bereikbaar? Telefoonboek.nl zocht het uit.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek staan 133 telefoonnummers geregistreerd in de categorie 'Zonnewering'. Deze nummers worden in het bestand opgenomen als 'slecht bereikbaar' wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit was bij 12 bedrijven het geval, hetgeen neerkomt op 9% van de gevallen. Dat betekent dat 91% van de telefoonnummers weinig tot geen vermeldingen van telefonische onbereikbaarheid krijgen.

Provincie

Wanneer er gekeken wordt naar de bereikbaarheid van zonweringbedrijven per provincie valt op dat Drenthe het hoogste percentage slecht bereikbare bedrijven heeft. Daar was 50% niet goed bereikbaar. Dit hoge percentage is te danken aan het feit dat er slechts twee zonweringbedrijven in Drenthe geregistreerd staan. Dit geldt ook voor Limburg met 40% niet goed bereikbare bedrijven. Daar staan namelijk slechts vijf zonweringbedrijven geregistreerd. Groningen, Gelderland, Friesland, Overijssel komen als beste uit het onderzoek. Daar zijn geen bedrijven gevonden met drie of meer gemiste oproepen.

Wisselende cijfers

Door de relatief kleine steekproef zijn de resultaten erg wisselend, zegt Dirk Lentjes, manager van Places Antwoordservice: "Doordat er in sommigen provincies weinig zonweringbedrijven geregistreerd staan schieten de percentages al snel omhoog. Desondanks is het natuurlijk nog steeds belangrijk om aandacht te besteden aan telefonische bereikbaarheid. Door klanten snel te woord te staan kunnen zij zo snel mogelijk geholpen worden en gaan er minder potentiële klanten verloren."

Percentage slecht bereikbaar per provincie

Drenthe: 50%

Limburg: 40%

Flevoland: 28,6%

Zeeland: 16,7%

Noord-Holland: 11,8%

Noord-Brabant: 10%

Utrecht: 10%

Zuid-Holland: 9,5%

Groningen, Gelderland, Friesland, Overijssel: 0%

Ontdek Places Antwoordservice

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!