Places logo
Menu

Het opzetten van webshop

Het opzetten van webshop

Stappenplan voor het opzetten van een webshop, het opbouwen van klantrelaties, Do's & Don'ts voor Google+ en de populariteit van mobiele webshops. U kon het deze week allemaal terugvinden op de blog van Places.nl. Omdat het weekend voor de deur staat hebben wij voor u nog even alles op een rij gezet.

Stappenplan voor het opzetten van een webshop

Stel u heeft een dienst of een product dat u online wilt gaan verkopen. U heeft het voor uzelf allemaal op een rijtje; de online verkoop van uw product is een gat in de markt en u weet precies hoe uw webshop eruit moet komen te zien. De vraag is echter, hoe bouwt u een goede webshop? Met behulp van het handige stappenplan in deze blog ligt het opstarten van een webshop ook binnen uw handbereik! Lees meer over het opzetten van een webshop

Het opbouwen van klantrelaties

Een goede relatie met uw klant zorgt voor een betere klanttevredenheid. Het is belangrijk om het vertrouwen van de klant te winnen en een band met deze klant op te bouwen. Waarom is dit vertrouwen zo belangrijk, en hoe bouwt u eigenlijk een goede vertrouwensrelatie op? In deze blog vindt u de antwoorden. Lees meer over het opbouwen van klantrelaties.

Do's & Don'ts voor Google+

Google+ is één van de grootste social media kanalen die we kennen op het internet. Toch weten veel mensen nog niet helemaal hoe ze met dit social media kanaal om moeten gaan. Deze blog helpt u op weg aan de hand van een aantal do's en don'ts bij het gebruik van Google+.

De toenemende populariteit van mobiele webshops

Steeds meer mensen shoppen online via hun mobiele telefoon. De mobiele webshops rijzen als paddenstoelen uit de grond en zijn steeds succesvoller. Hoe kunt u zo'n mobiele website maken en wat komt daar allemaal precies bij kijken? Lees in deze blog hoe u voor uw bedrijf een goede mobiele webshop kunt opzetten. Lees meer over de toenemende populariteit van mobiele webshops

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!