Places logo
Menu

Nieuwe mobiele website van Openingstijden.com

Nieuwe mobiele website van Openingstijden.com

Mobiele website Openingstijden.com gelanceerd.

Even onderweg de openingstijden of adresgegevens opzoeken van uw bedrijf? Dat is voor uw klanten vanaf vandaag nog makkelijker met de nieuwe mobiele website van Openingstijden.com. Uw bedrijfsvermelding is nog beter vindbaar en overzichtelijker op een smartphone of tablet.

Mobiele website met aanpasbaar formaat

De nieuwe mobiele website van Openingstijden.com is speciaal voor bezoekers met een smartphone of tablet. Mobiele apparaten vragen om aangepaste website, die ook bij de kleinere beeldschermen gebruiksvriendelijk is en overzicht biedt. De website van Openingstijden.com past zich automatisch aan aan het formaat van de bezoeker, of dit nu een smartphone of een tablet is. Zo hebben bezoekers altijd de beste gebruikerservaring. openingstijden-mobiele-website, mobiele website openingstijden, openingstijden mobiel

Zoeken naar bedrijven rondom locatie

Vooral wanneer iemand onderweg de website van Openingstijden.com bezoekt, biedt de mobiele website een aantal voordelen voor mobiele gebruikers ten opzichte van de normale website. Zo kunnen bezoekers direct zoeken rondom hun huidige locatie. De zoekresultaten tonen vervolgens de afstand tot de gevonden bedrijven. Met een druk op de knop kan het bedrijf gebeld worden, kunnen de contactgegevens opgeslagen worden of kan de routeomschrijving geopend worden. Zo is het voor mobiele bezoekers nog makkelijker om een bedrijf of winkel in de buurt te vinden.

Groei gebruik mobiele website

Mede dankzij de populariteit van smartphones en tablets heeft het gebruik van mobiele apparaten voor het opzoeken van bedrijven of personen de laatste jaren een grote groei doorgemaakt. Een op de drie zoekopdrachten kwam begin 2013 vanaf een smartphone of tablet, een groei van 190% ten opzichte van 2011. In Noord-Holland is procentueel gezien de grootste groep mobiele gebruikers, laat een infographic van Telefoonboek zien. Verwacht wordt dat in 2014 ruim de helft van al het verkeer op Openingstijden.com mobiel zal zijn.

Uitgebreide bedrijfsinformatie

Net als de gewone website, biedt de mobiele website van Openingstijden de mogelijkheid aan ondernemers om extra informatie toe te voegen door zich gratis aan te melden op Places.nl. Deze uitgebreide bedrijfsinformatie is een effectieve manier om meer klanten te trekken. Het actueel houden van contactgegevens en openingstijden zorgt er voor dat klanten makkelijk contact op kunnen nemen en niet voor een dichte deur staan. Een professionele presentatie van je bedrijf krijg je door een omschrijving van het bedrijf of de geboden diensten, informatie over betaalmogelijkheden of parkeergelegenheid en het toevoegen van een logo, foto's en video's. Als bedrijfseigenaar kun je kosteloos informatie toevoegen via www.places.nl.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!