Sauna's in Zeeland telefonisch het slechtst bereikbaarSauna's in Zeeland telefonisch het slechtst bereikbaar

De laatste jaren is het aantal saunabezoeken van Nederlanders flink toegenomen. Dit blijkt uit onderzoek van Van Spronsen & Partners horeca-advies. Ten opzichte van 2010 is er in 2016 een groei van 42% geweest in het aantal saunabezoeken. De saunamarkt presteert dus goed. Om te blijven presteren is het belangrijk om een goede service te bieden naar klanten. Telefonische bereikbaarheid is daar een onderdeel van. Maar hoe presteren de sauna's op telefonische bereikbaarheid? Telefoonboek.nl zocht het uit.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek staan 2.285 telefoonnummers geregistreerd in de categorie 'Sauna'. Deze nummers worden in het bestand opgenomen als 'slecht bereikbaar' wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit was bij 35 sauna's het geval, hetgeen neerkomt op 1,5% van de gevallen. Dat betekent dat 98,5% van de telefoonnummers weinig tot geen vermeldingen van telefonische onbereikbaarheid krijgen.

Provincie

Wanneer er gekeken wordt naar de bereikbaarheid van sauna's per provincie valt op dat Zeeland het hoogste percentage slecht bereikbare sauna's heeft. Daar was 5% niet goed bereikbaar. Groningen, Flevoland en Overijssel komen als beste uit het onderzoek. Daar zijn geen sauna's gevonden met meer dan drie gemiste oproepen. Al met al hebben alle provincies lage percentages.

Ruimte voor verbetering

Uit het onderzoek blijkt dat de meeste sauna's goed scoren op telefonische bereikbaarheid, zegt Dirk Lentjes, manager van Places Antwoordservice: "Het is goed nieuws dat sauna's goed scoren op telefonische bereikbaarheid. Naast het groeiende aantal saunabezoeken gaat het op dit gebied dus ook de goede kant op met de sauna's in Nederland."

Percentage slecht bereikbaar per provincie

Zeeland: 5%

Drenthe: 3,8%

Friesland: 3,4%

Gelderland: 3,5%

Zuid-Holland: 2,7%

Noord-Brabant: 1,9%

Noord-Holland: 1,1%

Limburg: 0,7%

Utrecht: 0,6%

Groningen, Flevoland, Overijssel: 0%


Delen:


Vul in voor Gratis advies

Places.nl helpt ondernemers groeien. Jouw bedrijf heeft specifieke online uitdagingen. daarom gaan onze online experts graag vrijblijvend in gesprek met je over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.


Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs?
En wil jij gebeld worden op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je gegevens in via onderstaande button en wij nemen vrijblijvend contact met je op.
Zoeken
Zoek