Places logo
Menu

Sauna's in Zeeland telefonisch het slechtst bereikbaar

Sauna's in Zeeland telefonisch het slechtst bereikbaar

De laatste jaren is het aantal saunabezoeken van Nederlanders flink toegenomen. Dit blijkt uit onderzoek van Van Spronsen & Partners horeca-advies. Ten opzichte van 2010 is er in 2016 een groei van 42% geweest in het aantal saunabezoeken. De saunamarkt presteert dus goed. Om te blijven presteren is het belangrijk om een goede service te bieden naar klanten. Telefonische bereikbaarheid is daar een onderdeel van. Maar hoe presteren de sauna's op telefonische bereikbaarheid? Telefoonboek.nl zocht het uit.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek staan 2.285 telefoonnummers geregistreerd in de categorie 'Sauna'. Deze nummers worden in het bestand opgenomen als 'slecht bereikbaar' wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit was bij 35 sauna's het geval, hetgeen neerkomt op 1,5% van de gevallen. Dat betekent dat 98,5% van de telefoonnummers weinig tot geen vermeldingen van telefonische onbereikbaarheid krijgen.

Provincie

Wanneer er gekeken wordt naar de bereikbaarheid van sauna's per provincie valt op dat Zeeland het hoogste percentage slecht bereikbare sauna's heeft. Daar was 5% niet goed bereikbaar. Groningen, Flevoland en Overijssel komen als beste uit het onderzoek. Daar zijn geen sauna's gevonden met meer dan drie gemiste oproepen. Al met al hebben alle provincies lage percentages.

Ruimte voor verbetering

Uit het onderzoek blijkt dat de meeste sauna's goed scoren op telefonische bereikbaarheid, zegt Dirk Lentjes, manager van Places Antwoordservice: "Het is goed nieuws dat sauna's goed scoren op telefonische bereikbaarheid. Naast het groeiende aantal saunabezoeken gaat het op dit gebied dus ook de goede kant op met de sauna's in Nederland."

Percentage slecht bereikbaar per provincie

Zeeland: 5%

Drenthe: 3,8%

Friesland: 3,4%

Gelderland: 3,5%

Zuid-Holland: 2,7%

Noord-Brabant: 1,9%

Noord-Holland: 1,1%

Limburg: 0,7%

Utrecht: 0,6%

Groningen, Flevoland, Overijssel: 0%

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!