Places logo
Menu

Mobiele website van Telefoonboek nog gebruiksvriendelijker

Mobiele website van Telefoonboek nog gebruiksvriendelijker

Snel even het adres of telefoonnummer van een persoon of bedrijf opzoeken via uw mobiele telefoon; het is nu nog makkelijker met de nieuwe mobiele website van Telefoonboek.nl. Niet alleen heeft de mobiele website een nieuw jasje gekregen, ook is het gebruiksgemak van de website nog verder verbeterd. Ontdek hoe u als ondernemer nog beter gevonden wordt via mobiel.

Makkelijk zoeken, waar u ook bent

Iedere maand zoeken ruim 5,5 miljoen Nederlanders via Telefoonboek.nl of Openingstijden.com naar personen of bedrijven. Ruim een derde van deze bezoekers gebruikt daarbij een smartphone of tablet. Om hen te helpen snel en makkelijk te zoeken, worden zij automatisch naar de mobiele website van Telefoonboek geleid: m.telefoonboek.nl. Zoekvelden en menu-items passen zich automatisch aan het beeldschermformaat aan, en zoekresultaten worden gesorteerd op basis van de locatie waar de persoon zich bevindt.

TBmobiel-resultaat

Nieuwe mobiele website: sneller, makkelijker, mooier

De mobiele website van Telefoonboek wordt intensief gebruikt. Ruim 1,6 miljoen mobiele bezoekers per maand zoeken naar telefoonnummers, adresgegevens, bedrijfsinformatie of routeomschrijvingen. Niet voor niets dus dat Telefoonboek de best mogelijke mobiele website wil bieden. Niet alleen is de website in een nieuw jasje gestoken, ook is het gebruiksgemak aanzienlijk verhoogd. Zo schaalt de website nog beter mee met de afmeting van het scherm, kunnen recente zoekopdrachten bekeken worden en zijn er sneltoetsen voor veel gezochte categorieën toegevoegd. Hiermee zie je met een druk op de knop een overzicht van bijvoorbeeld restaurants, hotels of ziekenhuizen in de directe omgeving.

TBmobiel-detail

Meer ruimte voor u als ondernemer

Ruim 65% van alle zoekopdrachten op Telefoonboek is naar een bedrijf of organisatie. Vooral kappers, tandartsen, taxi's, restaurants en fietsenmakers worden vaak mobiel opgezocht. Maar ook andere bedrijven worden steeds vaker via een smartphone of tablet gezocht. Daarom hebben we op de nieuwe mobiele website van Telefoonboek meer ruimte gegeven aan bedrijven om zichzelf te presenteren. Bedrijfsinformatie wordt overzichtelijker weergegeven en ook mobiel kunnen bedrijven foto's en video's tonen. Zo is het voor bezoekers makkelijker om het juiste bedrijf te selecteren. Bedrijven kunnen zelf hun bedrijfsgegevens toevoegen of wijzigen via www.places.nl.

3200% groei

Iedere maand zoeken ruim 1,6 miljoen Nederlanders via een smartphone of tablet naar personen of bedrijven op Telefoonboek.nl. Dat was bij de start van de eerste mobiele website van Telefoonboek wel anders. Toen kwam slechts 0,01 procent van alle bezoeken van een mobiel apparaat. Vreemd is dat echter niet, in 2007 werd namelijk al de eerste mobiele website van Telefoonboek gelanceerd. Telefoonboek.nl had daarmee een van de eerste mobiele websites van Nederland. Sindsdien hebben we regelmatig onze mobiele websites vernieuwd, en ze hiermee nog sneller, mooier en gebruiksvriendelijker gemaakt! mobiele-website-telefoonboek-vroeger-nu

Wat u kunt doen om beter mobiel gevonden te worden

Met zoveel mobiele gebruikers, wordt het voor bedrijven steeds belangrijker om ook via mobiel goed gevonden te worden. De meeste bedrijven hebben echter een website die niet geoptimaliseerd is voor mobiel gebruik. Hierdoor kan hij niet goed op een klein scherm bekeken worden, en komt hij ook niet hoog in de zoekresultaten wanneer via een mobiel apparaat gezocht wordt. Door als bedrijf de juiste gegevens op Telefoonboek.nl of Openingstijden.com te tonen, zorgt u dat u ook via mobiel goed gevonden wordt. Met een uitgebreide bedrijfsomschrijving bent u daarnaast beter vindbaar in onze zoekresultaten. U vult heel eenvoudig uw bedrijfsgegevens aan via www.places.nl. En wilt u echt opvallen? Dan kiest u voor een opvallende advertentie boven de zoekresultaten.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!