Places logo
Menu

Installatiebedrijven in Drenthe telefonisch het slechtst bereikbaar

Installatiebedrijven in Drenthe telefonisch het slechtst bereikbaar

Bij het kopen van een nieuw huis moet er vaak nog veel geïnstalleerd worden. De meeste mensen zullen dan een installatiebedrijf inhuren vanwege hun kennis en expertise. Wanneer u iets geïnstalleerd wilt hebben dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. Maar zijn installatiebedrijven telefonisch goed bereikbaar? Telefoonboek.nl heeft het uitgezocht.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek staan 2661 telefoonnummers geregistreerd in de categorie 'Installatiebedrijf'. Deze nummers worden in het bestand opgenomen als 'slecht bereikbaar' wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit was bij 63 installatiebedrijven het geval, hetgeen neerkomt op 2,4% van de gevallen. Dat betekent dat 97,6% van de telefoonnummers weinig tot geen vermeldingen van telefonische onbereikbaarheid krijgen.

Provincie

Wanneer er gekeken wordt naar de bereikbaarheid van installatiebedrijven per provincie valt op dat Drenthe het hoogste percentage slecht bereikbare installatiebedrijven heeft. Daar is 10,8% van de bedrijven niet goed bereikbaar. Zuid-Holland komt als beste uit het onderzoek. Daar heeft slechts 1% van de installatiebedrijven meer dan drie gemiste oproepen.

Geen slechte cijfers

Over het algemeen presteren de provincies goed op telefonische bereikbaarheid, vindt Dirk Lentjes, manager van Places Antwoordservice: "Voor bedrijven in de installatiesector zal communicatie via de telefoon nog steeds een van de voornaamste communicatiemiddelen zijn. Het is dan ook heel belangrijk om via dit middel goed bereikbaar te zijn. Voor de installatiebedrijven in Drenthe is er wat betreft telefonische bereikbaarheid ruimte voor verbetering."

Percentage slecht bereikbaar per provincie

Drenthe: 10,8%

Groningen: 7,1%

Friesland: 6,9%

Limburg: 4,8%

Noord-Brabant: 3,6%

Noord-Holland: 3,4%

Gelderland: 2,9%

Zeeland: 2,8%

Overijssel: 2,3%

Flevoland: 1,5%

Utrecht: 1,3%

Zuid-Holland: 1%

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!