Het best beoordeelde bedrijf van de provincie Utrecht is gevestigd in WoerdenBeste bedrijven Utrecht

De provincie Utrecht staat voornamelijk bekend om de gelijknamige hoofdstad Utrecht. Een bruisende studentenstad met veel succesvolle ondernemingen. Desondanks is het best beoordeelde bedrijf volgens Telefoonboek.nl te vinden in Woerden. Benieuwd welk bedrijf dit is? Telefoonboek.nl heeft een top vijf van de best beoordeelde bedrijven in de provincie Utrecht opgesteld.

Onderzoek Telefoonboek.nl

Bezoekers van Telefoonboek.nl kunnen niet alleen contactinformatie van bedrijven vinden, maar ook een bedrijf beoordelen en zien hoe het door anderen beoordeeld wordt. Een beoordeling bestaat uit een cijfer van 1 tot 10 op basis van algemene indruk, service en prijs-kwaliteitverhouding. Deze drie beoordelingen vormen samen een gemiddeld cijfer. Op basis van deze gemiddelden is een top vijf opgesteld. Bedrijven komen alleen in aanmerking voor de top vijf als zij meer dan 40 verschillende beoordelingen hebben gekregen.

Top vijf best beoordeelde bedrijven Utrecht

  1. Dutch Game Studio uit Woerden: 136 beoordelingen met een gemiddelde van een 10
  2. Bruna uit Soest: 103 beoordelingen met een gemiddelde van een 10
  3. Stomerij Kledingreparatie van Arnhem uit Nieuwegein: 77 beoordelingen met een gemiddelde van een 9,9
  4. Go Fast Fietsen uit Utrecht: 153 beoordelingen met een gemiddelde van een 9,7
  5. TaxiLux Utrecht: 171 beoordelingen met een gemiddelde van een 9,6

Dutch Game Studio in Woerden is het best beoordeelde bedrijf in de provincie Utrecht. Het bedrijf krijgt op basis van 136 beoordelingen een 10 gemiddeld. De medewerkers van Dutch Game Studio zijn gespecialiseerd in het maken van websites, webshops, games, applicaties en videos. Klanten zijn zeer te spreken over de lage prijs, de service en de samenwerking met het bedrijf. De eerste plaats wordt nauw gevolgd door een zeer goed beoordeelde Bruna in Soest. De winkel krijgt op basis van 103 beoordelingen ook een 10 gemiddeld. Klanten waarderen het ruime assortiment en de vriendelijke service van de medewerkers.

Voor het stomen en herstellen van kledingstukken kunnen mensen terecht bij Stomerij Kledingreparatie van Arnhem in Nieuwegein. De winkel wordt goed beoordeeld met een 9,9 gemiddeld op basis van 77 beoordelingen. Op de vierde plaats staat fietsenwinkel Go Fast Fietsen uit Utrecht, de winkel krijgt op basis van 153 beoordelingen een 9,7 gemiddeld. Tot slot staat vervoersbedrijf TaxiLux Utrecht op de vijfde plaats met gemiddeld een 9,6 op basis van 171 beoordelingen.

Foto: Bigstock


Delen:


Vul in voor Gratis advies

Places.nl helpt ondernemers groeien. Jouw bedrijf heeft specifieke online uitdagingen. daarom gaan onze online experts graag vrijblijvend in gesprek met je over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.


Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs?
En wil jij gebeld worden op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je gegevens in via onderstaande button en wij nemen vrijblijvend contact met je op.
Zoeken
Zoek