Places logo
Menu

Dit zijn de vier best beoordeelde bedrijven van Zoetermeer

Dit zijn de vier best beoordeelde bedrijven van Zoetermeer

Zoetermeer maakt deel uit van de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag. De stad werd in het verleden aangewezen als groeikern van Den Haag. Met de komst van vele jongeren in 1970 heeft Zoetermeer nu haar gemeentegrenzen bereikt wat betreft de woningbouw. Inwoners van de stad hoeven niet naar Rotterdam of Den Haag om lekker te eten of een goed kapsel te krijgen. Uit ons onderzoek blijkt dat er in Zoetermeer ook genoeg bedrijven zijn die erg goed scoren bij klanten. Benieuwd welke bedrijven? Wij hebben de vier best beoordeelde bedrijven van Zoetermeer op een rij gezet.

Top 4 best beoordeelde bedrijven Zoetermeer

  1. Weerspecialist - op basis van 54 beoordelingen gemiddeld een 9,5.
  2. Toko de Leyens - op basis van 44 beoordelingen gemiddeld een 8,9.
  3. Phonkey - op basis van 46 beoordelingen gemiddeld een 8,8
  4. Kapsalon Kabiri - op basis van 42 beoordelingen gemiddeld een 8,7.

Weerspecialist is al 17 jaar een specialist in weerstations. Klanten kunnen op de webshop terecht voor het aanschaffen van weerstations. Een weerstation is een verzameling instrumenten waarmee het weer gemeten kan worden. Een weerstation geeft bijvoorbeeld de binnen- en buitentemperatuur, de vochtigheid, windsnelheid en -richting en neerslaggegevens. Klanten geven in de beoordelingen aan dat zij blij zijn met hun weerstation. Daarnaast benoemen klanten de snelle levering van producten en goede service. Kortom, de Weerspecialist in Zoetermeer wordt goed beoordeeld en staat met een 9,5 op een welverdiende eerste plaats.

Toko de Leyens is een afhaalrestaurant voor Indonesische en Surinaamse gerechten. Liefhebbers komen naar de toko voor een rijsttafel, sate of roti. Bezoekers vinden het eten lekker smaken en de service goed. Deze goede beoordelingen zorgen uiteindelijk voor een 8,9 gemiddeld. Dit brengt Toko de Leyens op de tweede plaats.

Phonkey is een telefoonwinkel en is naar eigen zeggen dé smartphone specialist van Zoetermeer. Klanten kunnen vanuit heel Nederland een toestel opsturen om te laten repareren. Naast reparatie kunnen klanten ook terecht op de webshop voor mobiel accessoires zoals hoesjes, houders en andere gadgets. De winkel lijkt haar werk goed te doen, Phonkey krijgt namelijk een 8,8 gemiddeld en staat daarmee op de derde plaats van Zoetermeer.

Op de vierde plaats staat Kapsalon Kabiri. Kabiri werkt al jaren met kwaliteit, passie en bevlogenheid om een professionele behandeling te geven met een perfect resultaat. Klanten vinden de service goed en vinden het prettig dat zij maximaal 20 minuten hoeven te wachten. Op basis van 42 beoordelingen krijgt de kapsalon gemiddeld een 8,7. Hiermee staat de kapsalon op de vierde plaats van best beoordeelde bedrijven in Zoetermeer.

Ratings

Bezoekers kunnen op Telefoonboek.nl beoordelingen achterlaten. Bedrijven worden dan beoordeeld op service, algemene indruk, prijs/kwaliteitverhouding en bereikbaarheid. Op basis van het aantal beoordelingen en de ratings van klanten, wordt een gemiddelde berekend. In dit artikel vindt u de vier best beoordeelde bedrijven in Zoetermeer. De top vier is gebaseerd op het aantal beoordelingen op Telefoonboek.nl. De bedrijven zijn geselecteerd uit een database met 126 bedrijven uit Zoetermeer.

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!