Places logo
Menu

Deze drie bakkers verkopen het beste brood en banket van Friesland

Deze drie bakkers verkopen het beste brood en banket van Friesland

Friesland is een provincie in het noorden van Nederland. De provincie telde in 2018 zo'n 660.560 inwoners en heeft als hoofdstad Leeuwarden. Naast Nederlands spreken de meeste inwoners ook Fries. Dat Friezen trots zijn op hun taal en provincie laten ze op verschillende manieren terugzien, waaronder hun assortiment Friese banketspecialiteiten. Denk hierbij aan zoetigheden zoals suikerbrood, Fryske dumkes, roggebrood, suikerbollen of fondantkoek. Daarnaast gaan Friese bakkers jaarlijks met elkaar de strijd voor de titel 'Beste Oranjekoek bakker' van Friesland. Maar waar in Friesland kunnen klanten het beste terecht voor hun wekelijkse broden, koeken en andere lekkernijen? Places Nieuws maakte een top vijf van de best beoordeelde bakkers in Friesland.

Friese bakkers worden door klanten beoordeeld met een 7.3

Op Telefoonboek.nl staan 25 bakkers in Friesland geregistreerd, waarvan 11 bakkers beoordelingen van klanten hebben ontvangen. Deze selectie is meegenomen in het onderzoek. De bakkers ontvingen gemiddeld een 7.3. Maar liefst 90 procent van de selectie werd beoordeeld met een voldoende. Een voldoende is een cijfer van een 6.0 of hoger. Slecht 1 procent werd beoordeeld met een onvoldoende. Deze hoge percentages duiden aan dat klanten over het algemeen tevreden zijn over de bakkers in Friesland.

Top drie best beoordeelde bakkers in Friesland

Dit zijn de top drie best beoordeelde bakkers in Friesland. Bij deze bakkers weet u zeker dat hun producten als warme broodjes over de toonbank gaan. Onderstaande top drie heeft 10 of meer unieke beoordelingen gekregen.

  1. Banketbakkerij Van Bueren uit Halfweg: op basis van 12 ratings met gemiddeld een 9.4. Bij deze banketbakkerij kunt u terecht voor fijn bereid gebak zoals ambachtelijke taarten, koekjes en chocolade. Klanten zijn online tevreden over de goede service, klantvriendelijkheid en prijs-kwaliteitverhouding van de bakker.
  2. Vermeij De Echte Bakker uit Kampen: op basis van 32 ratings met gemiddeld een 6.9. De winkel is al meer dan 100 jaar een bakkerij en mag sinds 2008 zich een Echte Bakker noemen. De bakker gebruikt dagelijks pure en eerlijke grondstoffen voor kwaliteitsvolle eindproducten. Klanten schrijven tevreden te zijn over de vriendelijke medewerkers, diversiteit van het banket en de verse producten.
  3. Bakkerij Rutgers uit Winsum: op basis van 23 ratings met gemiddeld een 6.8. De bakkerij haar assortiment bestaat zowel uit broden als zoetigheden. Klanten zijn te spreken over de goede service, lekker gebak en de eerlijke prijs.

Opbouw ratings

Op Telefoonboek.nl hebben klanten de mogelijkheid om beoordelingen achter te laten. Bedrijven worden beoordeeld op service, algemene indruk, prijs/kwaliteitsverhouding en bereikbaarheid. Op basis van het aantal reviews en ratings, wordt een gemiddelde berekend. Het aantal beoordelingen dat een bedrijf heeft ontvangen bepaalt samen met het gemiddelde cijfer de uiteindelijke plaats in de ranking.

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!