Beste.nl groeit naar 25.000 aanbiedingen per maandBeste.nl groeit naar 25.000 aanbiedingen per maand

Winkelend Nederland kan gerust een "Nee-Nee-sticker" op de brievenbus plakken. Het doorspitten van papieren folders om de beste aanbiedingen eruit te halen is voorbij: alle folderaanbiedingen worden alweer meer dan een jaar online verzameld door Beste.nl. Het complete overzicht van alle aanbiedingen in Nederland wordt gevonden op deze website, waarbij het aantal gepresenteerde acties gestaag blijft doorgroeien.

Missie

Beste.nl is de snelst groeiende kortingswebsite van Nederland. Het zorgt ervoor dat alle folderaanbiedingen in Nederland onder één dak te vinden zijn. Met slechts één druk op de knop vind je de verschillende acties en aanbiedingen per product, merk of winkel. Op je gemak de gehele folder van bijvoorbeeld Albert Heijn, Jumbo of Aldi doorbladeren kan natuurlijk ook. Beste.nl maakt het de consument graag zo makkelijk mogelijk, allemaal online natuurlijk. Inmiddels bezit de website een enorme database met meer dan 60.000 producten en meer dan 80 winkelketens.

Product based invoer

Door middel van product based invoer worden zo'n 25.000 aanbiedingen per maand door het Beste.nl datateam uit de folders gehaald. Vervolgens zijn al deze aanbiedingen per product, merkt of winkel in te zien op de website. De website laat je precies zien waar de actieproducten te koop zijn en hoe lang de actie nog duurt. Zo sta je nooit voor verassingen in de winkel en bespaar je al snel tientallen euro"s.

Groei

Het aantal aangesloten winkels, en daarmee het aantal aanbiedingen, groeit nog steeds gestaag op Beste.nl. Zo zijn inmiddels niet alleen fysieke winkels zoals supermarkten, drogisterijen en bouwmarkten vertegenwoordigd, maar ook webshops zoals Bol.com en Coolblue. Want wat of waar je ook zoekt, er is altijd wel ergens een korting op te pakken.


Delen:


Vul in voor Gratis advies

Places.nl helpt ondernemers groeien. Jouw bedrijf heeft specifieke online uitdagingen. daarom gaan onze online experts graag vrijblijvend in gesprek met je over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.


Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs?
En wil jij gebeld worden op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je gegevens in via onderstaande button en wij nemen vrijblijvend contact met je op.
Zoeken
Zoek