Places logo
Menu

Klantenservice van belang voor webshops

Klantenservice van belang voor webshops

Faces Kappers; de bedrijfsvermelding van de maand maart, klantenservice van groot belang voor webshops, 32 miljoen voor innovatieve MKB'ers en in gesprek met Jovara. U kon het deze week allemaal terugvinden op de blog van Places.nl. Omdat het weekend voor de deur staat hebben wij voor u nog even alles op een rij gezet.

Faces Kappers: 'Een salon van de toekomst'

In maart staat het bedrijf Faces Kappers uit Eindhoven bij Telefoonboek.nl in het zonnetje als bedrijfsvermelding van de maand. Damir Duskan, social business developer bij Faces Kappers, geeft een kijkje achter de schermen bij dit vooruitstrevende bedrijf. 'Faces Kappers onderscheidt zich door de kwaliteit en service die ze biedt. Met name de klantervaring staat hier hoog in het vaandel' vertelt Damir.

Lees meer over de bijzondere kapperszaak en schoonheidssalon Faces Kappers

Klantenservice is van groot belang voor webshops

Uit de Thuiswinkel Markt Monitor van 2013 blijkt dat de omzet van webshops de eerste zes maanden met 8% is gestegen ten opzichte van de eerste zes maanden van 2012. Door een blijvende toename van het gebruik van mobiele apparatuur zal het aantal online bestellingen de komende jaren naar verwachting blijven stijgen. Wat betekent dit voor ondernemers met een webshop? Een groeiende vraag en omzet, maar ook een groeiende vraag naar begeleiding bij het kopen. Klantenservice is hierbij het sleutelwoord. Een goede bereikbaarheid is cruciaal voor een webshop. In deze blog leest u waarom dit zo is, en wat u allemaal nodig heeft voor een goede klantenservice.

Lees meer over het belang van een goede klantenservice voor webshops

32 miljoen voor innovatieve MKB'ers

Wel een goed idee maar niet genoeg financiële ondersteuning? De overheid biedt veel mogelijkheden voor het MKB om subsidie aan te vragen. Woensdag 12 maart is bekend gemaakt dat het kabinet het aankomend jaar 32 miljoen euro extra vrijmaakt voor het MKB om innovatie te stimuleren. Vanaf 15 april kunnen ondernemers drie maanden lang een subsidieaanvraag indienen bij de Rijksdienst. Er is ruim 50% meer geld beschikbaar dan het voorgaande jaar. Misschien komt uw MKB wel in aanmerking voor deze subsidie. Lees verder en ontdek het!

Lees meer over de mogelijkheden voor uw MKB om subsidie te ontvangen

In gesprek met Jovara

Iedere week gaat Telefoonboek.nl kort in gesprek met een bedrijf over zijn online vindbaarheid. Deze week gingen we in gesprek met het hoveniers- en sloopbedrijf Jovara uit Vijfhuizen. 'Over het algemeen zoeken al mijn potentiële klanten naar bedrijven via internet. Als je online niet goed vindbaar bent, heb je geen werk', vertelt eigenaar Jos van Ravensberg.

Lees meer over het gesprek met hoveniers- en sloopbedrijf Jovara

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!