Places logo
Menu

Visgroothandel uit Breskens beoordeeld als beste bedrijf van Zeeland

Visgroothandel uit Breskens beoordeeld als beste bedrijf van Zeeland

Het aantal bedrijven in Zeeland neemt dit jaar toe. In het eerste kwartaal van 2018 lag het aantal Zeeuwse bedrijven al 33 procent hoger dan in dezelfde tijd het jaar daarvoor. Dit blijkt uit gegevens van bedrijfsinformatie specialist Graydon. De groei komt voornamelijk doordat veel minder ondernemers stoppen met hun bedrijf. Het aantal startende ondernemers neemt echter wel af. Hoe gaat het met de bestaande Zeeuwse ondernemers? Welke bedrijven worden het beste beoordeeld? Telefoonboek.nl heeft het uitgezocht en heeft de vijf best beoordeelde bedrijven op een rij gezet.

Onderzoek Telefoonboek.nl

Bezoekers van Telefoonboek.nl kunnen niet alleen contactinformatie van bedrijven vinden, maar ook een beoordeling toekennen aan een bedrijf. Bezoekers kunnen bij het beoordelen van een bedrijf een cijfer van 1 tot 10 geven op basis van algemene indruk, service en prijs-kwaliteitverhouding. Deze drie cijfers vormen samen één gemiddeld cijfer. Op basis van deze gemiddelden is een top vijf opgesteld. Een bedrijf moet minimaal 40 verschillende beoordelingen hebben ontvangen om in de top vijf te komen.

Top vijf best beoordeelde bedrijven

  1. Vishandel Mike de Houck B.V. in Breskens: 52 beoordelingen met een gemiddelde van een 9,3
  2. Blocker Security in Rilland: 149 beoordelingen met een gemiddelde van een 9,2
  3. C-EREN Market in Goes: 48 beoordelingen met een gemiddelde van een 9,2
  4. NVict Service in Sluis: 61 beoordelingen met een gemiddelde van een 9,1
  5. 'T Smullertje in Aardenburg: 58 beoordelingen met een gemiddelde van een 9,1

Volgens de beoordelingen op Telefoonboek.nl is Vishandel Mike de Houck het beste bedrijf in Zeeland. De visgroothandel is gespecialiseerd in noordzeevis en gevestigd in de Deltahoek in Zeeland. Het bedrijf scoort uitstekend met gemiddeld een 9,3 op basis van 52 beoordelingen. Beveiligingsbedrijf Blocker Security staat op de tweede plaats, het bedrijf krijgt een 9,2 gemiddeld op basis van 149 beoordelingen. Het bedrijf is gespecialiseerd in recherchediensten, beveiliging van horeca en evenementen, objectbewaking en personeelsbeveiliging.

Op de derde plaats staat C-EREN Market uit Goes. De kleine supermarkt verkoopt buitenlandse levensmiddelen en scoort gemiddeld een 9,2. Computer reparatie bedrijf NVict Service staat op de vierde plaats, het bedrijf scoort gemiddeld een 9,1. Tot slot kun je voor een lekkere hap in Zeeland goed terecht bij frituur 'T Smullertje in Aardenburg, deze cafetaria krijgt namelijk gemiddeld een 9,1.

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!