Places logo
Menu

Uw advertentie verbeteren doet u zo

Uw advertentie verbeteren doet u zo

Om nieuwe klanten aan te trekken is het tegenwoordig een must om te adverteren. Klanten gaan niet actief op zoek in de buurt voor hun product of dienst, maar willen op basis van één website hun keuze maken. Hoe zorgt u ervoor dat uw bedrijf op die ene belangrijke site eruit springt? Places.nl geeft u een aantal tips in deze blog.

Onderscheid uw bedrijf

Wat onderscheidt uw bedrijf van de andere bedrijven die in dezelfde branche zitten? Bent u erg flexibel in het aannemen van opdrachten, zijn uw opdrachten altijd stipt op tijd klaar of werkt u veel nauwkeuriger dan uw concurrenten? Als klanten weten waar ze voor kunnen kiezen, dan zullen ze eerder de keuze voor uw bedrijf maken. Zorg ervoor dat u en uw eventuele medewerkers weten wat er zo onderscheidend is aan uw bedrijf, dan kunt u dat overtuigend overbrengen aan uw klanten.

Kies het juiste medium

Belangrijk bij het maken van een goede advertentie is de keuze van de juiste plaats waar u uw advertentie plaatst. Als u vooral regionaal werkt, is bijvoorbeeld de lokale buurtkrant een perfecte advertentieplaats. Maar stel dat u juist vooral internationaal werkt, hebt u helemaal niets aan diezelfde buurtkrant. Er is een aantal plaatsen waar u altijd goed zou kunnen adverteren, wat uw bedrijf ook is en wat voor soort klanten u ook heeft. Zo is het altijd aan te raden om te adverteren bij de grote zoekmachines zoals Google en Facebook. Maar ook bij Telefoonboek.nl en Openingstijden.com zijn er dagelijks veel mensen die uw advertentie zullen opmerken!

Adverteer met een uitgebreide bedrijfsvermelding

Adverteert u via Telefoonboek.nl en Openingstijden.com, dan kunt u zelf gemakkelijk een aantal plaatsnamen en trefwoorden (wellicht uw onderscheidingspunten) kiezen waarbij uw bedrijf als eerste naar boven komt in de zoekresultaten. Maandelijks zijn er ruim 6,6 miljoen bezoekers die allemaal uw advertentie kunnen zien. Wilt u vrijblijvend meer informatie over adverteren bij Telefoonboek.nl en Openingstijden.com? Neem dan contact op met de klantenservice op het telefoonnummer 024-35555 299 of kijk hier voor meer informatie. Wij helpen u graag uw advertentie te verbeteren!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!