Places logo
Menu

Top 10 best beoordeelde bedrijven in Helmond voornamelijk uit de auto-industrie

Top 10 best beoordeelde bedrijven in Helmond voornamelijk uit de auto-industrie

Door Helmonds verleden in de staal- en textielindustrie zou men wellicht verwachten dat er nog steeds veel van dat soort bedrijven gevestigd zijn in deze stad. Dat blijkt in zekere zin ook het geval. Er staan namelijk veel bedrijven die met de auto-industrie, waar veel staal gebruikt wordt, te maken hebben in de top tien van best beoordeelde bedrijven van Helmond.

Op Telefoonboek.nl lieten klanten van Helmondse bedrijven beoordelingen achter over de algemene indruk, service en prijs-kwaliteitverhouding van die bedrijven. Hierdoor is een top tien van best beoordeelde bedrijven uit Helmond te maken.

Top vijf best beoordeelde bedrijven in Helmond

Het best beoordeelde bedrijf van Helmond is A.B.C. Helmond. Het bedrijf, dat auto's schoonmaakt werd beoordeeld met een 9,6 op basis van 39 beoordelingen. In reviews op Telefoonboek.nl laten klanten weten dat ze niet alleen tevreden zijn over het resultaat van het werk van het bedrijf, maar vooral ook over de service van eigenaar Wim. SAFENED belandde op nummer twee met een 9,3 uit 83 beoordelingen. Hoewel het cijfer dat het beveiligingsbedrijf krijgt lager is dan dat van de nummer één krijgt dit bedrijf de meeste beoordelingen van alle Helmondse bedrijven in de top 125. De nummer drie, Het Bloemmoment, creëert bloemstukken voor verschillende gelegenheden, van bruiloften tot begrafenissen. De bloemist krijgt een 9,3 op basis van 34 beoordelingen. Garage Ander is beoordeeld met een 8,7 op basis van 35 beoordelingen. Dit is het tweede autobedrijf dat in de top tien staat. Hans Boymanns Fotografie staat op nummer vijf met een 8,7 uit 26 beoordelingen. De fotograaf maakt onder andere portretten.

A.B.C. Helmond 9,6 (39)

SAFENED Group 9,3 (83)

Het Bloemmoment 9,3 (34)

Garage Ander 8,7 (35)

Hans Boymanns Fotografie 8,7 (26)

Nummer zes t/m tien

Ook in het tweede deel van de top tien staan veel bedrijven die met auto's te maken hebben, namelijk op plek zeven, acht en tien. Op nummer zes staat Cafetaria Astrid met een 8,6 uit 35 beoordelingen. Autobedrijf Kurt staat met een 8,5 uit 33 beoordelingen op de zevende plek. Het bedrijf verkoopt niet alleen auto's maar repareert ze ook. Ook de nummer acht is een autobedrijf, maar wel van een andere soort. Bij Grand Prix Carwash Helmond kunnen klanten namelijk met hun auto door een volautomatische carwash en zelf hun auto wassen met de daarvoor benodigde materialen. Massagepraktijk Vitaal krijgt een 8,3 op basis van 26 beoordelingen en krijgt daarmee de negende plek in de top tien. Garage Hein Stienezen, wederom een autobedrijf, sluit de lijst af met een 8,2 op basis van 32 beoordelingen. Men kan er terecht om gebruikte en nieuwe auto's te kopen en voor reparaties.


Cafetaria Astrid 8,6 (35)

Autobedrijf Kurt 8,5 (33)

Grand Prix Carwash Helmond 8,3 (31)

Massagepraktijk Vitaal 8,3 (26)

Garage Hein Stienezen 8,2 (32)

Afbeelding: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Places Lokale SEO!