Places logo
Menu

Huisartsen telefonisch uitstekend bereikbaar

Huisartsen telefonisch uitstekend bereikbaar

Toch niet voorzichtig genoeg geweest met het afsteken van vuurwerk? Wil je stoppen met roken? Of gewoon last een ander kwaaltje waar je graag vanaf wil komen? Dan is het handig om even een afspraak te maken bij je huisarts. Zeker als het gaat om gezondheidsissues is telefonische bereikbaarheid (in dit geval letterlijk) van levensbelang. Daarom zocht Telefoonboek.nl uit of huisartsen vaak genoeg de telefoon opnemen. Geen onbelangrijke taak wanneer de gezondheid van de beller in het gedrang kan zijn.

Onderzoek

Maar liefst 10.334 huisartsen zijn al bij Telefoonboek.nl geregistreerd. Op de website kunnen bezoekers een beoordeling geven aan het gezochte telefoonnummer. Hierbij is gekeken naar hoeveel gevallen meer dan drie keer geen gehoor gaven; hierbij was er ook geen mogelijkheid om een bericht achter te laten. Dit aantal komt uit op 149 huisartsenpraktijken. Slechts 1,4% van de telefoonnummers was dus meer dan drie keer niet bereikbaar. 98,6% van de huisartsen ondervindt weinig tot geen klachten.

Piekmomenten

Onder de huisartsenpraktijken die meer dan drie keer niet bereikbaar waren, passeerden slechts zeven praktijken de grens van tien gemiste oproepen. Huisartsen zijn over het algemeen dus uitstekend bereikbaar vindt ook Dirk Lentjes, manager van Places Antwoordservice. "Voor veel mensen klinken deze bereikbaarheidscijfers heel vanzelfsprekend, omdat bij huisartsen wordt verwacht dat je je verhaal kwijt moet kunnen. Echter vinden er veel piekmomenten plaats waar de assistentes hun handen aan vol hebben, bijvoorbeeld "s ochtends bij het maken van afspraken. Petje af dat er dan zo weinig klachten geregistreerd worden."

Over Telefoonboek
Met 6,6 miljoen bezoekers per maand is Telefoonboek een van de grootste websites van Nederland met bedrijfsinformatie. Het netwerk van Telefoonboek bestaat uit Telefoonboek.nl, Places.nl en Openingstijden.com, en bevat gegevens van ruim 1,3 miljoen Nederlandse bedrijven. Ondernemers kunnen zelf hun bedrijfsgegevens aanpassen en aanvullen en hiermee hun lokale vindbaarheid vergroten. Inmiddels hebben ruim 130.000 bedrijven hun gegevens ingevuld of aangepast. Telefoonboek is opgericht in 2004 en bestaat uit ongeveer 20 medewerkers.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!