Places logo
Menu

Rotterdammers kiezen graag voor lokale ondernemers

Rotterdammers kiezen graag voor lokale ondernemers

Uit beoordelingen op Telefoonboek.nl blijkt dat lokale Rotterdamse bedrijven in de smaak vallen. Uit het grote aantal Rotterdamse bedrijven dat bij Telelfoonboek.nl geregistreerd is, zijn vijf lokale ondernemingen als beste uit de bus gekomen. Op de website kunnen consumenten het telefoonnummer en website van het bedrijf vinden, maar ook een beoordeling plaatsen. Bezoekers kunnen het bedrijf beoordelen op de algemene indruk, de service en de prijs/kwaliteitverhouding.

Soort ondernemingen

De vijf best beoordeelde Rotterdamse bedrijven zijn erg uiteenlopend. Zo zit er een tandarts praktijk tussen, maar ook een dameskledingzaak. Één ding hebben ze allemaal met elkaar gemeen: het zijn lokale bedrijven. Het gaat om La Parfumia, een cosmetica webshop; Dental Park, een tandartsenpraktijk; ADL store, een dameskledingwinkel; Vape-a-Holics, een lounge waar gerookt kan worden met e-sigaretten en webshop die deze verkoopt en Joffrey Insulations & HDS, een leverancier en monteur van isolatiemateriaal. De bedrijven hebben allen een zeer positieve beoordeling ontvangen. Bezoekers gaven alle vijf bedrijven namelijk gemiddeld een 9.9. Hoewel alle bedrijven hetzelfde cijfer ontvingen, zijn niet alle bedrijven even vaak beoordeeld. Het meest beoordeelde bedrijf is La Parfumia, die door 99 consumenten is beoordeeld. Met deze beoordeling steekt het bedrijf ver uit boven de andere bedrijven. Het op één na meest beoordeelde bedrijf in de lijst is namelijk maar door 30 bezoekers beoordeeld. Bedrijf La Parfumia valt dus niet alleen als beste, maar ook bij de meeste consumenten in de smaak.

Top vijf best beoordeelde Rotterdamse bedrijven en het aantal beoordelingen via Telefoonboek.nl

La Parfumia gemiddelde beoordeling 9.9 aantal beoordelaars 99

Dental Park gemiddelde beoordeling 9.9 aantal beoordelaars 30

ADL store gemiddelde beoordeling 9.9 aantal beoordelaars 25

Vape-a-Holics gemiddelde beoordeling 9.9 aantal beoordelaars 22

Joffrey Insulations & HDS gemiddelde beoordeling 9.9 aantal beoordelaars 16

Ook interessant

Gratis adviesgesprek?We bellen je terug!

Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je telefoonnummer in en wij nemen vrijblijvend contact met je op!

callme callme
Kies datum/tijdJe wordt momenteel gebeld op:


Toets 1 om in verbinding te komen met ons.
Wij hopen je goed van dienst te zijn! Bedankt voor je aanvraag
Je wordt rond gebeld op:

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!