Places logo
Menu

Klusbedrijven voor 68% telefonisch onbereikbaar

Klusbedrijven voor 68% telefonisch onbereikbaar

Klusbedrijven, waaronder schilders- en timmerbedrijven, zijn telefonisch slecht bereikbaar. 68% van de bezoekers van Telefoonboek.nl gaf bij meer dan 9.000 klusbedrijven aan dat ze het betreffende bedrijf niet te pakken kregen. Wat betekent dit precies voor deze bedrijven en hoe kan dit probleem opgelost worden? Lees snel verder!

Vakantieperiode

Mocht u een klusjesman nodig hebben, dan kan het nogal lastig zijn deze telefonisch te bereiken voor het maken van een afspraak. Met een telefonische onbereikbaarheid van 68% missen deze klusbedrijven telefoontjes die wel eens voor net dat extra beetje omzet kunnen zorgen. Met de Bouwvak voor de deur gaat de telefonische bereikbaarheid van klusbedrijven er de komende weken er niet op vooruit. Ook al geniet u als ondernemer van een welverdiende vakantie, een bedrijf dat even niet bereikbaar is brengt negatieve gevolgen met zich mee. Zo kan uw bedrijf oproepen van zowel bestaande als nieuwe klanten missen. De klant gaat naar uw concurrent en u loopt bijvoorbeeld nieuwe opdrachten voor na de vakantie mis. Daarom is het belangrijk dat bedrijven telefonisch altijd goed bereikbaar zijn, ook tijdens een vakantieperiode. Uit eerder onderzoek van Telefoonboek onder 150.000 bedrijven blijkt dat 60% van al deze ondernemingen de telefoon niet opneemt wanneer zij worden gebeld. Places.nl wil deze bedrijven graag helpen weer optimaal telefonisch bereikbaar te zijn.

Altijd telefonisch bereikbaar

Telefoonboek.nl biedt met Places Antwoordservice de mogelijkheid aan bedrijven om optimaal telefonisch bereikbaar te zijn. Een antwoordservice is een persoonlijke assistente op afstand. Places neemt uw gemiste gesprekken aan en stuurt u hiervan vervolgens een bericht. Hierin staat vermeld wie u gebeld heeft en waarom deze persoon contact zocht, met daarbij een telefoonnummer. U kunt dan contact opnemen met uw klanten om een moment dat het u beter uitkomt. Hoe onze getrainde telefonistes de telefoon namens uw bedrijf opnemen, bepaalt u helemaal zelf! Samen met u stellen wij een belscript in, zodat u ervan verzekerd bent dat wij de telefoon voor u beantwoorden, zoals u dat wil. Om kennis te maken met deze dienst mogen bedrijven 30 dagen lang de antwoordservice vrijblijvend proberen. In deze gratis maand kunt u als ondernemer ervaren hoe uw bedrijf op een voordelige en professionele manier altijd bereikbaar blijft. Ideaal voor als u nu op het punt staat om op vakantie te gaan! Zo maakten de afgelopen maand meer dan 100 bedrijven gebruik van Places Antwoordservice. Dit laat zien dat ondernemers zich ervan bewust zijn dat zij niet altijd de telefoon kunnen opnemen, maar dit wel willen voor een professionele uitstraling.

De beste optie

Uiteraard zijn er meerdere bedrijven die een antwoordservice aanbieden. Waarom u bij Places Antwoordservice het beste af bent, leest u in de blog die meerdere aanbieders met elkaar vergelijkt. Zo ziet u dat de Places Antwoordservice niet alleen de goedkoopste van Nederland is, maar ook de antwoordservice met de ruimste openingstijden. Zo kunnen klanten uw bedrijf 's avonds en in het weekend telefonisch bereiken. Wilt u ervaren hoe de Places Antwoordservice de telefoon aanneemt? Bel dan 024 - 2031007 voor een voorbeeldgesprek, of vraag direct een gratis proefpakket aan! U kunt dan vrijblijvend gebruik maken van een gratis testperiode van 30 dagen. Daarna vindt een evaluatiemoment plaatst en kunt u ervoor kiezen om door te gaan met een van onze Antwoordservice pakketten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Antwoordservice Advieslijn, via het nummer 024 - 3506953. Wij helpen u graag verder!

Ontdek Places Antwoordservice

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!