Places logo
Menu

Drukkerijen anno 2019: hoe worden ze beoordeeld?

Drukkerijen anno 2019: hoe worden ze beoordeeld?

Naast online reclame gebruiken veel bedrijven nog flyers en folders om hun doelgroep te bereiken. Ook visitekaartjes zijn nog steeds belangrijk om potentiële klanten bekend te maken met je bedrijf. Hoewel de oplages van drukwerk drastisch minder zijn geworden sinds de opkomst van digitale media, biedt het nog steeds een meerwaarde. Drukwerk is tastbaar en straalt vertrouwen uit. Er worden tegenwoordig meer eisen gesteld aan drukwerk door de opkomst van digitale reclame. Drukkerijen moeten daarom blijven ontwikkelen en uitblinken in service om klanten tevreden te houden. Potentiële klanten lezen vaak beoordelingen van anderen voordat ze in zee gaan met een drukkerij. Wij hebben een aantal drukkerijen onder de loep genomen. Hierbij is gekeken naar beoordelingen op Telefoonboek.nl.

Onderzoek

Telefoonboek.nl is een online bedrijvengids waar bezoekers naast het vinden van bedrijfsinformatie een beoordeling kunnen achterlaten. Er zijn drie bedrijven geselecteerd die meer dan 40 verschillende beoordelingen hebben ontvangen. Op basis van deze beoordeling is een gemiddeld cijfer vastgesteld. Daarnaast is er gekeken waar de drukkerijen gespecialiseerd in zijn.

Drukkerijen

1. Drukkerij Poelen uit Zutphen

De drukkerij die als beste wordt beoordeeld is te vinden in Zutphen. Op basis van 353 unieke beoordelingen krijgt de drukkerij gemiddeld een 9.4. Bij drukkerij Poelen kunnen klanten allerlei producten laten bedrukken, bijvoorbeeld t-shirts, tassen, briefpapier en premiums zoals USB-sticks, pennen, mokken en aanstekers. Uiteraard kan ook briefpapier bedrukt worden.

2. Flyeralarm B.V. uit Maastricht

Op de tweede plaats staat Flyeralarm, een van de grootste online drukkerijen van Europa. Klanten kunnen het drukwerk bestellen via de webshop. Flyeralarm richt zich vooral op de productie en verkoop van bedrukte artikelen en reclamesystemen voor de zakelijke markt. Veel klanten vinden dat zij goed worden geholpen door dit bedrijf. Het bedrijf ontvangt op basis van 49 verschillende beoordelingen een 7.0 gemiddeld.

3. Vistaprint B.V. uit Venlo

Tot slot staat Vistaprint op de derde plaats. Vistaprint is gericht op kleine ondernemers en helpt hen om professionele moderne marketing op maat te creëren. Ondernemers kunnen onder andere visitekaartjes, flyers, folders en posters laten drukken via de webshop van Vistaprint. Het bedrijf ontvangt een voldoende, op basis van 49 verschillende beoordelingen een 6.2.

Foto: Bigstock

Gratis adviesgesprek?We bellen je terug!

Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je telefoonnummer in en wij nemen vrijblijvend contact met je op!

callme callme
Kies datum/tijdJe wordt momenteel gebeld op:


Toets 1 om in verbinding te komen met ons.
Wij hopen je goed van dienst te zijn! Bedankt voor je aanvraag
Je wordt rond gebeld op:

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!