Places logo
Menu

De voordelen van altijd bereikbaar zijn

De voordelen van altijd bereikbaar zijn

Het is druk in uw winkel en de telefoon gaat. U en uw collega zijn beide een klant aan het helpen, maar misschien belt er wel een potentiële klant. Wat doet u? De een neemt de telefoon aan en laat de klant even wachten, en de ander kiest ervoor om de telefoon te laten rinkelen en eerst de klant verder te helpen. Places Antwoordservice biedt een zeer effectieve oplossing voor dit probleem. Hierdoor bent u altijd bereikbaar. Maar hoe werkt deze antwoordservice? Places.nl vertelt het u.

1. De beller wordt altijd te woord gestaan

Wanneer u en uw collega's het te druk hebben om de telefoon te beantwoorden, wordt de telefoon direct doorgeschakeld naar Places Antwoordservice. Hierdoor wordt de beller altijd te woord gestaan en hoeft u geen telefoontjes meer te missen.

2. Altijd vriendelijk en professioneel

Wanneer u gebruik maakt van Places Antwoordservice worden uw klanten door professionele telefonistes te woord gestaan. U kunt zelf uw wensen en behoeften aangeven. U kunt bijvoorbeeld aangeven op welke manier de telefoniste voor u de telefoon opneemt. Zo kunt u er voor kiezen om tijdens het opnemen te laten vermelden dat de persoon met de antwoordservice spreekt of u kiest er bijvoorbeeld voor om te zeggen: "Goedemorgen, u spreekt met Kim van Autobedrijf X, waarmee kan ik u helpen?".

3. Later terugkoppelen naar de beller

Door gebruik te maken van Places Antwoordservice wordt uw potentiële klant niet alleen altijd te woord gestaan, u kunt later alsnog op de vraag of opmerking van de beller ingaan. Onze telefonistes laten voor u een boodschap achter met de contactgegevens en de vraag of opmerking van de persoon die gebeld heeft. Hierdoor loopt u geen klanten meer mis!

4. 24/7 bereikbaar

Tot slot zorgt Places Antwoordservice er voor dat u 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar bent. In de avond en in het weekend, op welk moment dan ook, uw potentiële klant wordt altijd te woord gestaan wanneer de telefoon niet door u of een van uw medewerkers opgenomen kan worden.

Altijd bereikbaar met de Places Antwoordservice

Places biedt u dus de mogelijkheid om deze dienst in te zetten voor uw bedrijf met de Places Antwoordservice. Al uw oproepen worden dan 24 uur per dag aangenomen door een van onze hoogopgeleide en professionele telefoniste, waarna u vervolgens een formeel bericht ontvangt met een samenvatting van het gesprek en de contactgegevens van de beller. Bel voor meer informatie of een gratis intake naar onze servicedesk via 024-3555299. Of bel voor een voorbeeldgesprek naar 020-7630182. Wij helpen u graag!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!