Places logo
Menu

De vijf best beoordeelde bedrijven in Leeuwarden in 2018

De vijf best beoordeelde bedrijven in Leeuwarden in 2018

Leeuwarden, hoofdstad van Friesland, is een mooie stad in het hoge noorden van Nederland. In Leeuwarden worden betrokken ondernemers gezocht om mee te doen aan de maatschappelijke beursvloer. Dit is een gesloten beurs waar wordt gehandeld in kennis, materialen en menskracht. Vorig jaar deden zestig bedrijven en maatschappelijke organisaties mee aan deze beursvloer in het Fries Museum. Voor de aankomende editie in juli is de organisatie nog op zoek naar bedrijven die mee willen doen. Wat voor soort bedrijven zijn er eigenlijk in Leeuwarden gevestigd?

Telefoonboek.nl heeft het bedrijfsleven in Leeuwarden onder de loep genomen. Op basis van beoordelingen van klanten is een top vijf best beoordeelde bedrijven van Leeuwarden samengesteld.

Beoordelingen en ratings

Bezoekers kunnen op Telefoonboek.nl informatie vinden van bedrijven en personen, zoals adressen en telefoonnummers. Op basis van hun ervaringen met een bedrijf kunnen zij een beoordeling achterlaten. Deze beoordeling bestaat uit een gemiddelde van de cijfers gegeven op basis van algemene indruk, service en prijs-kwaliteitverhouding. De bedrijven komen pas in de top vijf als zij minstens 25 unieke beoordelingen hebben gekregen. Op basis van de gegevens op Telefoonboek.nl is een top vijf opgesteld van bedrijven met een hoge beoordeling.

Top vijf best beoordeelde bedrijven

De beste bedrijven in Leeuwarden scoren hoge cijfers. Op de eerste plaats staat Dyna Store, een winkel gespecialiseerd in computers, laptops, telefoons en tablets. De winkel krijgt gemiddeld een 10 en scoort daarmee het hoogste cijfer van deze top vijf. Op de tweede plaats staat Verbeek Autoverhuur met gemiddeld een 9.9. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij deze autoverhuurder terecht voor het huren van 9-persoonsbussen.

Op de derde plaats met een gemiddelde beoordeling van een 9.6 staat Stucadoorsbedrijf Evert Weiland. Het bedrijf is met één vaste collega een klein zelfstandig bedrijf en kan daardoor uitblinken in service en klantgerichtheid. Computersystemen 2000 staat op de vierde plaats met gemiddeld een 9.5. Het bedrijf is actief in de verkoop en reparatie van computers. Tot slot staat Miedema Security op de vijfde plaats. Het bedrijf levert zeven dagen per week, 24 uur per dag toegewijde medewerkers voor een betrouwbare beveiliging. Klanten beoordelen het bedrijf met een 9.4 gemiddeld.

Top vijf best beoordeelde bedrijven in Leeuwarden

  1. Dyna Store - Gemiddelde beoordeling: 10.0
  2. Autoverhuur Verbeek - Gemiddelde beoordeling: 9.9
  3. Stucadoorsbedrijf Evert Weiland - Gemiddelde beoordeling: 9.6
  4. Computersystemen 2000 - Gemiddelde beoordeling: 9.5
  5. Miedema Security - Gemiddelde beoordeling: 9.4

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!