Places logo
Menu

Bizarium in Sluis beoordeeld als beste museum van Nederland

Bizarium in Sluis beoordeeld als beste museum van Nederland

Volgens het CBS zijn er momenteel 680 musea in Nederland. Er is dus genoeg keuze, maar welk museum is echt een bezoek waard? Hermitage Amsterdam is een populaire dependance van de Hermitage in Sint-Petersburg. De locatie in Amsterdam heeft in 2017 een zeer succesvol jaar gehad, blijkt uit een artikel van Nu.nl. Het museum heeft het afgelopen jaar zo"n 503.000 bezoekers getrokken. Door dit hoge aantal was 2017 een van de succesvolste jaren sinds de opening in 2009. Naast Hermitage heeft Nederland nog veel andere musea. Volgens de beoordelingen van bezoekers op Telefoonboek.nl is Bizarium in Sluis het best beoordeelde museum in Nederland. Telefoonboek.nl keek ook naar de overige musea die in de top vijf staan.

Rating

Op Telefoonboek.nl kunnen bezoekers naast het bekijken van contactinformatie van bedrijven, ook terecht om bedrijven te beoordelen. De bezoeker beoordeelt de algemene indruk, service en prijs/kwaliteitverhouding van het bedrijf. Aan de hand van deze beoordelingen is er een top vijf opgesteld met de best beoordeelde musea van Nederland.

Musea

Volgens de beoordelingen op Telefoonboek.nl is Bizarium het best beoordeelde museum. Het museum scoort op verschillende vlakken erg goed, zo krijgt de algemene indruk een 9.7, de service en de prijs/kwaliteit verhouding krijgt beide een 9.4. Dit komt neer op een gemiddelde beoordeling van een 9.5. Bizarium is een museum vol bizarre uitvindingen, het gaat over briljante uitvinders en hun technische vindingrijkheid. Het museum is te vinden in het pittoreske stadje Sluis, in de provincie Zeeland.

Op de tweede plaats staat het Feyenoord museum met een 9.2 gemiddeld. In het museum kunnen fans terecht voor talloze relikwieën en een tijdlijn van de geschiedenis van Feyenoord en het stadion. Met een 9.0 gemiddeld staat Museum de Lakenhal op de derde plaats. Dit museum is sinds 1874 het gemeentelijk kunstmuseum van Leiden. Momenteel wordt er hard gewerkt in het museum zo zijn er restauratiewerkzaamheden en vindt er een uitbreiding plaats. Liefhebbers kunnen dit museum in 2019 weer bezoeken.

Op de vierde plaats staat het Limburgs Museum met een 8.1 gemiddeld. Dit is een cultuurhistorisch museum dat verhalen van Limburgers vertelt en verbeeldt. Het museum is te vinden in de Limburgse stad Venlo. Tot slot staat het Anne Frank Huis op de vijfde plaats, het museum krijgt gemiddeld een 7.7. Het Anne Frank Huis geeft mensen de mogelijkheid om de schuilplaats van Anne Frank te bekijken. Tegenwoordig is het Anne Frank Huis een van de drie drukst bezochte musea van Amsterdam.

Top vijf best beoordeelde musea volgens beoordelingen op Telefoonboek.nl

  1. Bizarium Gemiddelde beoordeling 9.5

  2. Feyenoord museum Gemiddelde beoordeling 9.2

  3. Museum de Lakenhal Gemiddelde beoordeling 9.0

  4. Limburgs Museum Gemiddelde beoordeling 8.1

  5. Anne Frank Huis Gemiddelde beoordeling 7.7

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!