Places logo
Menu

Best beoordeelde bedrijven van Leeuwarden leveren praktische diensten

Best beoordeelde bedrijven van Leeuwarden leveren praktische diensten

Leeuwarden is de gezellige hoofdstad van de provincie Friesland. In Leeuwarden kan men de Friese cultuur en de officiële Friese taal ervaren. Ook kan men er prettig wonen, werken en studeren. Leeuwarden biedt ook een rijk aanbod van allerlei bedrijven. Telefoonboek.nl stelde een lijst samen van bedrijven in Leeuwarden die door klanten het best beoordeeld worden.

Klanten beoordelen bedrijven

Op Telefoonboek.nl vindt een bezoeker niet alleen contactinformatie en een beschrijving van een bedrijf. Bezoekers kunnen er ook beoordelingen en geschreven reviews achterlaten over bedrijven. Een bezoeker beoordeeld een bedrijf op basis van de algemene indruk, service en prijs/kwaliteitverhouding van een bedrijf. Hier komt dan een gemiddeld cijfer uit. Dit heeft men ook gedaan voor bedrijven uit Leeuwarden. Alle beoordelingen door klanten samen leveren bedrijven een gemiddeld cijfer op. Hierdoor kan er een top vijf van best beoordeelde bedrijven van Leeuwarden gemaakt worden.

De ratings

De bedrijven in de top vijf zijn het vaakst en hoogst beoordeeld door klanten. Het hoogst beoordeelde bedrijf is Stucadoorsbedrijf Evert Weiland. De onderneming wordt door klanten beoordeeld met een 10. Op nummer twee in de lijst staat Verbeek Autoverhuur, met een 9,8. Het bedrijf verhuurt personenbussen aan Noord-Nederlanders. Daarna volgt Van der Zee schoonmaakservice, die een 9,6 scoort. Het bedrijf biedt naast schoonmakers ook glazenwassers aan. Computersystemen 2000 staat op nummer vier. De onderneming verkoopt computers en levert reparatiediensten. Ze scoren daarmee een 9,5. De top vijf wordt gesloten door Miedema Security, die een 9,4 scoort. Dit is een particuliere beveiligingsorganisatie.

Opvallend aan de top vijf

In de top vijf van best beoordeelde Leeuwardse bedrijven staan vooral bedrijven die vrij praktische producten of diensten leveren. Vaak staan in de top vijf van best beoordeelde bedrijven in bepaalde steden bedrijven die gericht zijn op uiterlijke verzorging, zoals kappers en schoonheidssalons. In Leeuwarden is dit niet het geval. De Leeuwardenaren beoordelen lokale bedrijven het hoogst, die hen praktische diensten leveren, zoals diensten in huis of autoverhuur. Alleen de nummer vier wijkt enigszins af van de rest in de lijst. Computersystemen 2000 levert diensten, maar verkoopt ook producten.

Top vijf van best beoordeelde bedrijven van Leeuwarden

Stucadoorsbedrijf Evert Weiland - Gemiddelde beoordeling: 10

Verbeek Autoverhuur - Gemiddelde beoordeling: 9,8

Van der Zee schoonmaakservice - Gemiddelde beoordeling: 9,6

Computersystemen 2000 - Gemiddelde beoordeling: 9,5

Miedema Security - Gemiddelde beoordeling: 9,4

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!