Places logo
Menu

Begin het jaar goed en val op in Google

Begin het jaar goed en val op in Google

Hopelijk heeft u een knallende jaarwisseling gehad, en kijkt u ernaar uit om van 2015 een succesvol jaar te maken. In deze blog geeft Places.nl u een aantal tips om direct op te vallen in Google. Zo begint u goed voorbereid aan het nieuwe jaar.

Adverteren via Google Adwords

Voor het aantrekken van nieuwe klanten is uw vindbaarheid zowel offline als online van groot belang. U valt gemakkelijk online op met een advertentie via Google Adwords. U maakt een advertentie aan, en stelt daarbij zoekwoorden op die gekoppeld zijn aan uw advertentie. Wordt er door bezoekers van Google op deze zoekwoorden gezocht, dan wordt uw advertentie op de pagina getoond. U kunt ook uw advertentie extra benadrukken door zogenoemde highlights toe te voegen. Zo toont u niet alleen uw zoekwoorden, omschrijving en website, maar ook uw grootste pluspunten. Heeft u een exclusief merk in uw assortiment, snelle leveringstijden of aantrekkelijke prijzen? Dan kunt u dat uitstekend toevoegen door middel van highlights. U kunt er maximaal vier aan uw advertentie toevoegen.

adwords2 Verbeter uw vindbaarheid via Telefoonboek.nl

Ook Telefoonboek helpt u graag uw vindbaarheid te vergroten. Met een vermelding op Telefoonboek.nl bent u namelijk ook direct vindbaar op Google. De Telefoonboek website wordt hoog in de resultaten van Google weergegeven, en dus bent u zelfs met een gratis bedrijfsvermelding gemakkelijk in Google te vinden. Een bedrijfsvermelding heeft u binnen enkele minuten aangemaakt.

Voorbeeld advertentie Telefoonboek

Gaat u graag een stapje verder? Dan kunt u ook online adverteren op Telefoonboek.nl. Met een advertentiepakket verschijnt u boven alle andere zoekresultaten. Neem voor meer informatie of advies op met onze klantenservice. Op het nummer 024-3555299 staan wij u graag te woord. Wij maken van 2015 graag een jaar waarin u optimaal vindbaar bent!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!