Places logo
Menu

Affiliate marketing en wifi voor uw klanten

Affiliate marketing en wifi voor uw klanten

Online acties om uw bedrijf te boosten, een stappenplan voor een concurrentieanalyse, affiliate marketing en het aanbieden van wifi aan uw klanten. U kon het deze week allemaal terugvinden op de blog van Places.nl. Omdat het weekend voor de deur staat hebben wij voor u nog even alles op een rij gezet.

Online acties: hoe stimuleert u de verkoop?

U hoeft tegenwoordig maar een winkel binnen te lopen en de aanbiedingen vliegen u om de oren. Bijvoorbeeld een verlaagde prijs, 25% korting, het tweede artikel gratis, drie voor de prijs van twee... De mogelijkheden zijn eindeloos. Wereldwijd maken steeds meer ondernemingen nu ook gebruik van online acties. Beschikt u over een (web)winkel, dan kunt u dus ook online spectaculaire stunts inzetten. Places.nl legt u uit hoe ook u met online acties uw bedrijf kunt boosten en uw verkoop kunt stimuleren.

Lees meer over het boosten van uw bedrijf met online acties

Concurrentieanalyse: ontdek andere spelers in het veld!

De concurrent. Een lastig begrip. Want wat maakt iemand een concurrent? Het is moeilijk om rekening te houden met competitie als u niet weet uit welke hoek deze komt. Onderzoekers zijn daarom al jaren bezig met het ontwikkelen van allerlei modellen om concurrenten in kaart te brengen en te analyseren. Deze modellen, ook wel concurrentieanalyses genoemd, kunnen u helpen om inzicht te krijgen in de strategieën van andere bedrijven in de branche. Places.nl heeft een aantal modellen geselecteerd en verwerkt in een handig stappenplan. Zo krijgt u snel inzicht in de andere spelers in het veld, zonder de hulp van een onderzoeksbureau!

Lees meer over hoe u zelf uw concurrenten in kaart kunt brengen

Affiliate marketing: alleen betalen als u verkoopt

Eén van de snelst groeiende manieren van internetmarketing in Nederland is affiliate marketing. Steeds meer ondernemers en adverteerders zijn geïnteresseerd in dit 'no cure, no pay'-model, waarbij u de affiliate alleen betaalt als deze ook daadwerkelijk de verkoop van uw product of dienst genereert. Wat is deze manier van internetmarketing precies en wat kan het voor u als ondernemer betekenen? Lees snel verder!

Lees meer over de mogelijkheden van affiliate marketing

Wifi voor uw klanten

Afgelopen week ontstond er wat commotie rondom het feit dat een aantal bedrijven met als moederbedrijf Bas Group, hun klanten ongevraagd volgden via het draadloze wifi-netwerk van de mobiele telefoon. De winkels hebben klanten gevolgd die ingelogd waren op het wifi-netwerk en gemeten hoeveel klanten er binnenkwamen, hoelang ze bleven en of ze al eens eerder in die winkel waren geweest. Steeds meer bedrijven bieden wifi aan voor hun klanten, de mogelijkheden voor ondernemers worden dan ook steeds groter. Wifi aanbieden aan uw klanten, hoe zit dat eigenlijk? Lees meer over wifi aanbieden in uw onderneming

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!