Places logo
Menu

Week 39: Mobiel adverteren, een groen bedrijf en Google+

Week 39: Mobiel adverteren, een groen bedrijf en Google+

Mobiel adverteren, een milieuvriendelijke organisatie, Google+ voor uw bedrijf en de bezuinigingen voor de ZPP'er. U kon het deze week allemaal terugvinden op de blog van Places.nl. Omdat het weekend voor de deur staat hebben wij voor u nog even alles op een rij gezet.

Uw klanten binnen handbereik met mobiel adverteren

Door de invloed van internet, Social Media en smartphones zijn marketing en adverteren in een sneltreinvaart veranderd. Nu de mobiele telefoon niet meer uit ons straatbeeld is weg te denken, wordt mobiel adverteren steeds belangrijker. De uitdaging voor u als ondernemer is om uw potentiële klant bij te houden en in te spelen op hun behoeften. In deze blog leest u wat mobiel adverteren inhoudt en hoe mobiel adverteren ook voor uw MKB kan.

Go Green: 10 tips voor een milieuvriendelijke organisatie

Bent u op zoek naar gemakkelijke tips om veel geld op uw energierekening te besparen en uw werkomgeving een stuk aangenamer te maken? Places.nl heeft voor u tien eenvoudige tips waarmee u én het milieu én uw energierekening een handje helpt.

Tegenwoordig dragen we met z'n allen ons steentje bij aan een beter milieu en een gezondere leefomgeving. Maar waarom zouden we de werkplek overslaan? Gemiddeld spenderen we namelijk maar liefst 90% van ons dagelijks leven binnen, waarvan 40 uur op kantoor. Behalve dat u een hoop geld kunt besparen, helpt u het milieu ook nog eens een handje. En dat niet alleen, het kan ook heel gunstig zijn voor uw bedrijfsimago. Met deze blog, maakt u uw werkomgeving in een mum van tijd een stuk leefbaarder en uw energierekening een stuk lager.

De mogelijkheden van Google+ voor uw bedrijf

Alhoewel Google+ één van de grootste Social Media kanalen is, bestaat er veel onduidelijkheid rondom Google+. Vaak is het niet duidelijk wat Google+ is en welke voordelen het kan hebben voor uw MKB-bedrijf. Met behulp van Google+ kunt u uw online zichtbaarheid vergroten en gebruik maken van een aantal handige hulpmiddelen voor uw bedrijf, zoals een gratis applicatie om groepsgesprekken te houden met uw klanten of collega's. In deze blog leert u meer over de basis van Google+ en hoe u met Google+ uw voordeel kan doen.

ZZP'er: Wat betekenen de bezuinigingen voor u?

Afgelopen Prinsjesdag heeft de regering haar plannen voor het komende jaar bekend gemaakt. Voor heel Nederland zijn er grootschalige bezuinigingen aangekondigd, zo ook voor de Zelfstandigen Zonder Personeel. In deze blog leest u welke plannen er met betrekking tot de ZZP'er zijn gemaakt.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!