Places logo
Menu

Google Analytics en Places Antwoordservice

Google Analytics en Places Antwoordservice

Google Analytics, deservicedesk van Places.nl, in gesprek metLinda's Diervoeding en detelefonische bereikbaarheid van kappers. U kon het deze week allemaal terugvinden op de blog van Places.nl.Omdat het weekend voor de deur staat hebben wij voor u nog even alles op een rij gezet.

Google Analytics segmenten: hoe en wat?

Google Analytics is de afgelopen jaren enorm uitgebreid. De kennis en data die u als ondernemer tot zich kan nemen is inmiddels ontzettend groot. Places.nl gaat vandaag in op Google Analytics segmenten. Wat is het en wat kunt u ermee?

Vragen over Telefoonboek? Onze servicedesk staat u graag te woord

Heeft u als ondernemer een bedrijfsvermelding op Places.nl? Danbent u ongetwijfeld bekend met de diensten die wij aanbieden. Op Places.nlkunt u uw contactgegevens, openingstijden, parkeergelegenheid, betalingsmogelijkheden en social media weergeven. Hierdoor bent u beter onlinevindbaar voor uw klanten en vergroot u uw naamsbekendheid. Maar wat moet u doen als u specifieke vragen heeft? De servicedesk van Places.nl staatgraag voor u klaar! Lees meer over onze Places servicedesk

In gesprek met... Linda's Diervoeding

Telefoonboek.nl ging in gesprek met Linda Kreukniet van Linda's Diervoeding in Rotterdam, over haar bedrijfsvermelding en online vindbaarheid."Probeer je bedrijf zo kenbaar mogelijk te maken."

Knippen of bellen? Kies voor telefonische bereikbaarheid van uw kapsalon!

Kappers hebben het druk. Knippen, kleuren, vegen, afspraken inplannen, administratie bijwerken: er moet van alles tegelijk gebeuren. Als ondernemer van een kapsalon weet u dat dit wel eens ten koste gaat van de telefonische bereikbaarheid. Maar wist u ook dat dit probleem snel en goedkoop te verhelpen is met onze Places Antwoordservice? Lees meer in deze blog van Places.nl.

Wilt u graag beter bereikbaar zijn en geen potentiële kanten missen? Meld u dan aan voor een gratis proefmaand bij Places Antwoordservice en ervaar de vele voordelen. Wij ontzorgen u graag.

Ja, ik wil meer weten over Places Antwoordservice

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!