Places logo
Menu

Week 33: Uw bedrijf op Twitter, Telefoonboek en Google

Week 33: Uw bedrijf op Twitter, Telefoonboek en Google

Do's & Don'ts op Twitter, 118.000 e-mails en 50.000 telefoontjes, Search Engine Optimalization (SEO) en bedrijven die u voorgingen op Telefoonboek.nl. U kon het deze week allemaal terugvinden op de blog van Places.nl.Omdat het weekend voor de deur staat hebben wij voor u nog even alles op een rij gezet.

Uw bedrijf op Twitter: Do's & Don'ts

U heeft een Twitter-account voor uw bedrijf en weet niet goed hoe u deze het beste kunt inzetten. Logisch, want Twitter is en blijft een lastig social media kanaal. Op Twitter kunt u het namelijk helemaal maken door uw bedrijf op de juiste wijze te profileren. Maar een kleine misstap kan er al voor zorgen dat uw bedrijf op Twitter tot weinig succes leidt. Als ondernemer heeft u dit allemaal zelf in de hand en daar kan deze blog u goed bij helpen. Lees meer over do's & don'ts op Twitter.

35.000 bedrijven wijzigen bedrijfsgegevens op Telefoonboek.nl

Ruim 35.000 bedrijven hebben in het afgelopen jaar hun bedrijfsgegevens toegevoegd of gewijzigd op Telefoonboek.nl.Dat zijn meer bedrijven dan inwoners in Aalsmeer, Papendrecht of Oldenzaal! Het gaat hierbij vooral om het veranderen van telefoonnummers en het toevoegen van openingstijden. Door de bedrijfsgegevens actueel te houden, zorgen deze bedrijven dat zij beter gevonden worden op internet en mobiel. In deze blog leest u waarom juiste contactgegevens belangrijk zijn voor uw online vindbaarheid, hoe u zelf gratis uw gegevens kunt wijzigen en hoe u extra kunt opvallen met uw bedrijf. Lees meer over 35.000 bedrijven op Places.nl

Hoe krijgt u uw bedrijf hoog in de zoekmachines?

De website van uw bedrijf bovenaan in de zoekmachines: dat wil iedereen. Maar hoe kunt u ervoor zorgen dat uw website boven de website van uw concurrent komt te staan? Door middel van Search Engine Optimalization (SEO) zorgt u ervoor dat uw website beter te vinden is op Google. Maar hoe werkt Google eigenlijk? En hoe wordt de website van uw MKB het beste gevonden? U leest het allemaal in deze blog. Lees meer over SEO.

Nieuwe bedrijven op Telefoonboek

Iedere twee weken besteden wij aandacht aan enkele nieuwe bedrijven op Telefoonboek. Wij vertellen u wat het bedrijf doet en laten u de bedrijfsvermelding zien op Telefoonboek.nl en Openingstijden.com. U als ondernemer kunt hiermee weer inspiratie opdoen voor uw eigen bedrijf en bedrijfsvermelding. Deze keer heten wij de bedrijven Speelgoed 2ehands uit Zeist, Dutch Bullion uit Kollum en Riwearuit Barendrecht een warm welkom bij Telefoonboek! Lees meer over nieuwe bedrijven op Telefoonboek.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!