Places logo
Menu

Kapper of kapsalon? Online een volgeboekte agenda!

Kapper of kapsalon? Online een volgeboekte agenda!

Wist u dat elke maand ruim tienduizenden Nederlanders via Telefoonboek.nl op zoek zijn naar een kapper in hun regio? Daarmee staat de rubriek kapper op de tweede plaats van meest gezochte bedrijven via Telefoonboek. Als kapper biedt dit de mogelijkheid om eenvoudig nieuwe klanten aan te trekken via internet. Maar wat kunt u als kapper eigenlijk doen om beter vindbaar te zijn op Telefoonboek.nl?

Maak uzelf vindbaar op Telefoonboek.nl

Op Telefoonboek.nl staan alle kappers in Nederland. U ook. Maar valt u nu al op tussen uw concurrenten? Via de website en mobiele Apps van Telefoonboek zoeken duizenden mensen per maand naar een kapper in de buurt. Ook wanneer mensen via een zoekmachine naar een kapper zoeken, staat Telefoonboek vrijwel altijd hoog in de resultaten. Bezoekers nemen sneller contact op met kappers die bovenaan onze pagina staan of extra informatie hebben toegevoegd. Voor kappers die gevonden willen worden via internet en mobiel is het daarom belangrijk om hun bedrijfsprofiel aan te vullen.

Hoe vollediger de gegevens van u als kapper, hoe beter uw online vindbaarheid

Heeft u een kapsalon en wilt u gevonden worden via internet en mobiel? Meld u dan aan op Telefoonboek.nl. U kunt zo zelf uw gegevens beheren en extra informatie toevoegen. Hoe vollediger de gegevens van u als kapper zijn ingevuld, hoe beter uw online vindbaarheid. Zo kunt u uw openingstijden, parkeergelegenheid, betalingsmogelijkheden, bedrijfsomschrijving en social media links gratis weergeven. Nieuwe klanten nemen sneller contact met u op om een afspraak te maken, als zij direct uw openingstijden, parkeergelegenheid of betaalmogelijkheden kunnen zien. Een logo, foto's van uw salon en een link naar uw Facebookpagina geven de klant een indruk van uw kapsalon, zodat zij weten dat ze bij u aan het juiste adres zijn.

Adres en telefoonnummer

Natuurlijk zijn uw adres en telefoonnummer de belangrijkste informatie over uw salon. U wilt immers dat klanten u bellen of langskomen. Zorg dus dat uw contactinformatie altijd actueel is. Bent u een thuiskapper en heeft u geen eigen kapsalon? Dan kunt u ervoor kiezen om uw adres te verbergen. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze service desk via 024 3555 299.

Presenteer uw kapsalon

Met het invullen van de basisgegevens op uw bedrijfsvermelding kunt u nog niet echt een indruk geven van bijvoorbeeld uw salon of kapsels die u heeft geknipt. En dat terwijl een indruk geven van uw kapsalon u duidelijk kan onderscheiden van andere kappers in de regio. U kunt er daarom voor kiezen om uw bedrijfsvermelding uit te breiden met het bedrijfslogo en wat foto's van uw kapsalon. Telefoonboek.nl kan ook een op maat gemaakte videopresentatie maken van uw salon, zodat u zichzelf nog beter kunt presenteren. Naast een goede impressie geeft dit ook een professioneel beeld van u als kapper. Heeft u nog geen logo of foto's? Places helpt u graag bij het ontwerpen van uw logo en het maken van bedrijfsfoto's! Onze adviseur vertelt u hier graag vrijblijvend meer over. Bel 024 3555 299.

Sta boven de zoekresultaten

Wilt u met uw salon extra opvallen in uw regio? Kies dan voor een van onze advertentiepakketten. U bepaalt dan zelf in welke plaatsen en op welke termen u gevonden wilt worden. Zit u bijvoorbeeld in Zeist, maar wilt u ook graag klanten uit Utrecht in uw salon? Dan kunt u zorgen dat uw opvallende advertentie boven de standaard resultaten staat wanneer personen zoeken naar Kapsalon of Kapper in Utrecht. Meer weten over de mogelijkheden om uw kapsalon meer op te laten vallen? Wij vertellen het u graag! Neem contact op met Telefoonboek via 024 3555 299.

Een videopresentatie ?

Tegenwoordig wordt er ook veel gebruik gemaakt van online videomarketing. Het online plaatsen van dergelijke video's zorgt voor een betere vindbaarheid van u als kapper, met name via Google en YouTube. Een video is daarmee een rendabele vorm van online marketing en biedt de mogelijkheid om uw kapsalon via beeld en geluid te promoten Places biedt u nu de mogelijkheid om de productie van uw videopresentatie over te nemen. Wanneer uw budget een grote investering niet toelaat of u te weinig tijd heeft om uw eigen video te maken bijvoorbeeld.

Meerdere vestigingen?

Bestaat uw kapsalon uit meer dan 10 vestigingen? Dan kan het handig zijn om een Ketenpakket te nemen. Dit zorgt ervoor dat u al uw vestigingen vanuit één account kunt beheren. Bij een Ketenpakketkunt u eveneens kiezen uit een gratis of uitgebreide bedrijfsvermelding. Kiest u voor een uitgebreid Ketenpakket? Dan kunt u naast het toevoegen van een logo en foto's ook nog 8 of 14 zoekwoorden en plaatsnamen instellen. Daarnaast worden er geen andere kappers weergegeven bij de verschillende pagina's van uw vestigingen. Het fijne van een Pakket Keten is dat onze service medewerkers u graag wat werk uit handen nemen. Een voorbeeld hiervan is AMI Kappers. Met 76 vestigingen door heel Nederland is AMI Kappers één van de grotere spelers in de kapperswereld. De service medewerkers van Telefoonboek hebben ervoor gezorgd dat alle bedrijfsvermeldingen van AMI Kappers er goed uitzien door gebruik te maken van foto's en een logo. Daarnaast worden alle AMI Kappers door deze toevoegingen beter gevonden.

Vragen?

Wilt u meer informatie over de bedrijfsvermelding van uw kapperszaak? Of heeft u hulp nodig bij het invullen van al uw gegevens? Neemt u dan gerust contact op met Telefoonboek via 024 3555 299. Onze medewerkers helpen u graag om u beter vindbaar te maken op Telefoonboek.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!